Продава се: Предлагам на този, кото сметне, че му трябва този интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги.
Уикенда бе, дъждовен и ветровит, та от нямане на какво да правя, седнах и набързо„сглобих“ ето това интернет магазинче: https://dnes.kupuvaite.online
Идеята ми е, ако на някой му трябва точно такъв магазин или подобен, за да развива търговска дейност в интернет, то бих могъл в прилично кратък срок да му го създам 1:1 с посочения.
Системата е надеждна и добра, смятам, че визуално и функционално е на ниво подходящо за извършване на коректни продажби на листваните стоки. Конфигурирал съм всичко необходимо и съм тествал за коректна работа.
Системата предлага много екстри и подлежи на къстамизиране, както визуално, така и функционално.
Тук е мястото да спомена, че всички продукти са демостративни и не се продават, а служат за онагледяване на работния процес на системата.
Към момента магазина е изграден на субдомейн, и при желание мога да го прехвърля или изградя отновона желан хостинг с желан домейн или да си остане тук на тоя сървър..
С удоволствие бих обсъдил варианти за придобиване.
Желая успех!

P.S. Бързам да обясня, че офертата ми не е насочена към тези които могат и знаят как да си направят сами интернет магазин. Те го могат, но допускам, че има хора заети със своя бизнес, който нямат нужното време и познания да си изградят сами, биха прибягнали до лесното решение да получат готов изграден и конфигуриран качествен магазин на разумна цена.
Разбира се на желаещите, ще предложа и подробно online разясняване относно администрирането и обслужването на системата.
 

Горе