Предлагам писане и пренаписване на статии, както и превод от английски език

Рейтинг - 100%
7   0   0
Здравейте, реших и аз да предложа услугите си тук. От скоро (около година) се занимавам с писане и пренаписване на статии на български език. Предлагам също и превод от английски на български.
Цените са следните:
1. Писане на статия – 1.50 лева на 100 думи;
2. Пренаписване на статия – 1 лев на 100 думи;
3. Превод от английски на български – 1.50 лева на 100 думи.
Ако намеря хора, с които да работим заедно продължително време по много задачи, разбира се, възможно е и да коментираме цените.
Гарантирам бързо изпълнение на поръчките и уникалност на написаните текстове.
Ако някой има интерес да ползва услугите ми, може да се свърже с мен тук, на имейл [email protected] или скайп: ani_valentinova88
За всеки желаещ съм готова да напиша безплатна пробна статия по зададена от него тема, за да прецени дали го устройва работата ми.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам писане и пренаписване на статии, както и превод от английски език

Колежке, за твое добро ти препоръчвам да намалиш ценичката за превод, не бива да е по-висока от писането на статии, тъй като е доста по-лесно. Аз работя по този начин. Помисли над това като съвет от мен. Успех в начинанията! :)
 
От: Предлагам писане и пренаписване на статии, както и превод от английски език

Здравейте,
Видях, че предлагате услугата от - английски на български, интересуваме дали има възможност за обратния вариант ->от български на английски и евентуално цена.

Поздрави,
 
От: Предлагам писане и пренаписване на статии, както и превод от английски език

Здравейте, имате отговор на ЛС. Все пак да го напиша и тук - мога да поема и поръчки за преводи от български на английски, цената е 1.70 лв. на 100 думи.
 

Горе