Предлагам писане на качествено съдържание за уеб - на БГ и EN

ppktechno

Member
Рейтинг - 100%
8   0   0
Здравейте! Отдавна не съм се вясвал в този форум, и не че някога съм бил кой знае колко активен, но съм научил много от тук и съм благодарен за усилията на тия няколко човека, които и до днес продължават да работят по него безплатно за нас :)

От заглавието на темата разбрахте какво предлагам - ключовата дума е "Качество". Държа на него, държа клиентът да бъде доволен, държа текстът да бъде полезен, и то далеч не само за рейтинга на съответния сайт в търсачките, но и за най-обикновените, живи като нас хора с душа и интелект, които ще го четат.

Опит: През последните две години и половина работих в популярна дигитална агенция в България. Занимавах се с онлайн маркетинг и SEO, но в значителна част от времето писах доста разнообразни по тематика и предназначение текстове. Преди това около година работих като автор в една популярна група клюко-новинарски сайтове :) Долу горе по същото време завърших семестриално Английска Филология в ПУ, като част от плановете ми за следващата година са и да си получа хартийката от там, макар да смятам да я ползвам само за да запиша магистратура.

Писането е нещо, с което обичам да се занимавам и правя с лекота, стига да не ме кара да скучая до смърт. За щастие и клиентите обикновено са доволни от резултата (стига да сме се уточнили подобаващо за заданието ;)

Портфолио: Ако желаете да ви представя конкретни текстове, по които съм работил, пишете ми на лични. Можете също така да разгледате мои предишни мнения в този форум (с това поемам лек риск, тъй като нямам идея преди време как съм писал тук, но... :))

Цени: Не работя на брой думи, не определям цена дори по тематика. Имам си лична тарифа, основана на така относителните неща - време и енергия. Затова и оферти се раздават на лични/имейл/скайп, след като е доуточнено каква точно е работата, обемът, темата, езикът и др., спрямо които ще ви офертирам. Дано вече не е актуален онзи идиотски и крайно несправедлив метод за тарифиране на брой думи - едва ли има нужда да обяснявам защо го смятам за такъв. Истината е, че не съм отчаян за работа, не съм low-cost solution, и няма да ни губя времето като работя по неща, които не са ми интересни и/или с които не бих се справил добре.

Спазвам срокове и обикновено мога да поемам по-големи обеми от работа. Имам се за разбран човек, с когото се общува и работи лесно, и бих се радвал да сме си полезни! За всякакви въпроси - ЛС-тата ги знаете :)
 

Горе