Предлагам преводачески услуги, писане на статии и писане на спортни прогнози

ExTended

Active Member
Рейтинг - 66.7%
2   1   0
Здравейте!

Услугите които предлагам са:

Писане на статии на английски: 1 цент/дума
Писане на статии на български: 1 ст./дума
Писане на спортни прогнози на български: 1 ст./дума
Писане на спортни прогнози на английски: 1 цент/дума
Превеждане от английски на български: 1 ст./дума
Превеждане от български на английски: 1 цент/дума


Имам опит в писането на статии, както на български, така и на английски. Нивото ми на писане на английски е добро, особенно за тази цена.

Предпочитани теми на статиите: психология, икономика, себеразвиване, pick-up, спортни залози. Но общо взето смятам, че мога да се справя с всякакви теми.

Имам опит в писането на спортни прогнози на български, на английски също няма да ми е проблем, дори ще е на доста професионално ниво. Имам ранг "Специалист"(в момента сме едва около двайтесина потребителя, които са този ранг) във форума на Еврофутбол, който се получава при писане на добре аргументирани и успешни прогнози, имам добри познания в почти всички европейски футболни първенства, както и в доста голяма част от южноамериканските. Разбира от системи за залагане, методи за разпределяне на парите, арбитражни залози и т.н. Също разбирам от тенис, волейбол, ски скокове, велосипедизъм, снукър, покер, NHL( американската хокейна лига) и баскетбол.

Колкото до преводите от английски на български - там също имам опит. Превеждал съм спортни статии, материали по психология, себеразвиване, както и художествена литература. Общо взето мога да се справя с текст с високо ниво на сложност на езика.

Мога да правя и преводи от български на английски, които в зависимост от сложността на текста ще са на добро или много добро стилистично ниво.

Поздрави!
 
Последно редактирано:
От: Предлагам преводачески услуги, писане на статии и писане на спортни прогнози

Препоръчвам (y) ! Работи доста добре, бързо, а и цените му са добри.
 
От: Предлагам преводачески услуги, писане на статии и писане на спортни прогнози

Здравейте!

Реших да направя малка промоция: за поръчки от и над 3 000 думи( независимо от колко статии или текста се състоят) ще има 10% намаление от цената.

При предложения за дългосрочна работа може да смъкна още малко от цената.

Поздрави! :)
 

Горе