Предлагам реклама в сайтове с първи позиции в Google , Yahoo , Bing и др.

Рейтинг - 0%
0   2   0
Предлагам място за реклама , възможност и за линк URL към вашият сайт , в сайтове с първи позиции и на първа страница в Google , Yahoo , Bing и т.н.
В тези сайтове реклама в тях - Това са много силни сайтове , с поставена връзка в тях към вашият сайт шансовете за първа страница в тяхната категория е много голям .
https://sites.google.com/site/httpflodareltihovobg/ - На първа позиция или страница в Google с търсене под : SEO Услуги / SEO специалисти ,Форум SEO.
https://sites.google.com/site/jobsagentsbg излиза в работа и бизнес , бизнес и реклама , работа бизнес реклама , работа социална мрежа или социална мрежа за работа.

Същите сайтове + форумите и блоговете им , ги давам и под наем , цена за 1 месец 2500 EUR , като минимума е за 1 година предплащане.

Важно
Реших да продавам понеже ще изтривам всичко за мен , и свързано с мен в нета.

Посочените сайтове по нагоре от мен ги и продавам , като има и още но не съм ги посочил тук , това е един от тях https://sites.google.com/site/flodaovobg/ , реших да се отървавам от всичко свързано с мен в интернет , да трия , да изтривам всичко акаунти профили и т.н.
Ако има някакъв интерес за някои сайт профил предлагайте , предлагайте понеже до края на месец май 2014 год. съм решил всичко да съм изтрил , като ще започна от тези сайтове и
Google профили , Facebook , Yahoo и много други профили.
Пак трябва да се повтарям и да казвам че това са много силни сайтове , толкова че могат да разбият на всеки бизнеса в БГ, но по важното е кой стои зад тях и има ли смелоста да го прави , аз не се наемам да го правя а и не съм имал за цел да го правя и няма и да го правя ,ако има такива смелчаци да ги взимат , за това реших да продавам ако не ги вземе някой ''ЩЕ ИЗТРИВАМ''

При интерес от някого тел.0876030067 М.Кръстев , понеже времето започва да тече остава един месец до изтриването.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам реклама в сайтове с първи позиции в Google , Yahoo , Bing и др.

Можеш ли да изпратиш статистика за посещенията?
 
От: Предлагам реклама в сайтове с първи позиции в Google , Yahoo , Bing и др.

В магазина на Google chrome има много безплатни инструменти за проверка , аз ползвам този , PageRank Status
Chrome SEO Toolbar и ми е много полезен.
 

Горе