Предлагам реклама в сайт за обяви.

d.radev

New Member
Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте,
Като цяло съм нов във всичко в Интернет пространството и във форума.
И така имам малък сайт за обяви който прави около 50-200 посещения на ден.
Не исках да се занимава с адсенс и заради това гледам директна реклама полетата за реклама са около 5-6 броя.
Цените нямам представа но няма да бъдат високи , даже бих казал твърде ниски .
Искам вие да предложите цени за реклама в различните полета, защото аз лично нямам много ясна представа какви са цените на такъв вид посещения и дали въобще мога да го пусна за реклама .
Сайта ще го давам на лични при интерес.
Полетата ще ги огледате след като видите самият сайт.
Тенденцията е да се развива сайта, като в началото се инвестира в Гоогле реклама, Сео оптимизация, Фейсбук страница.
Поради факта,че човек от форума каза, че е редно да си пусна сайта го правя
Сайтът е :
http://obiavabg.com
Отворен е и броячът да видят хората какво точно става,вярвам на него че като пише 200 уникални са си така,ако греша моля ви се поправете ме.
Благодаря Ви за вниманието което ще отделите на тази обява.
Лек и успешен ден.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Очаквам сайта на лично :)
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Дай Сайта тук, де! Няма да го изядем :) ! Аз как ти дадох пълен ценоразпис за реклама, когато ми поиска... Как не ти беше малко неудобно да питаш за цени и прочие... И след като получи всичко от мен, сега да "сереш" по този начин. Доста некоректно от твоя страна !!! Поздрави и Успех! :)
 
От: От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Какво сера и какво правя толкова неудобно не мога да разбера а относно теб,исках цени и не ми се видях добри и просто не ми беше нужна твоята реклама , и за какво си ми дал - не можах да разбера ?
И пак не разбирам кое е некоректното
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Стига с тази наглост! Всеки има право да предлага реклама на своя сайт и да печели от него, но просто е подлярско преди това да се събираш, цените за реклама на твоите колеги и после еветуално да подбиваш цените им. За какво тогава ти беше необходим целият ми ценоразпис, за да огледаш всичко ли ?! Сигурен съм, че си събирал цени и от други колеги, нали Хитрушко? И да те питам как ги правиш тези 200 посещения... с автоматичен сърф или нещо подобно, защото аз имам качени около 6 000 песни и 8 000 снимки на сайта, има го поне в 50 директории и търсачки, почти ежедневно качвам по нещо ново и най вече Сайта е създаден през март МИНАЛАТА ГОДИНА ( на година и половина ), та мисълта ми беше, че едвам докарвам около 300 потребителя / дневно, а Ти с нов сайт правиш по 200 !!! ЧУДНО, ми вземи открехни и нас как стават тези работи ?! Бегай да се махам от тази ла*няна тема, че ми се драйфа от теб!!!
P.S. А и когато се предлага реклама, се посочва Сайта в темата и ако си достатъчно коректен, ще има и отворен брояч, за да могат да го видят Рекламодателите и сами да си преценят дали да рекламират или не !!!
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Не знам какво точно съм ти нправил и каква е тази злоба към мен не мога да те разбра какво точно се е объркало в теб явно някъква травма в деството.
Броячът на сайта е отворен да могат да видят хората , писах че съм нов не знам как става но на туксото пише 200 уникални вярвам на него.
Да от други хора също събирах оферти за реклама и се възползвах даже от 2-3 сайта тука във форума.
Не виждам лошо след като си направих сайта да мога да го изложа за реклама пък дали е подходящо нека да кажат хората които повече разбират, има админи ако решат темата ми, че не е подходяща моля да я изтият .
Не знам какво мога да ти кажа повече само знам, че не правя нищо нередно казах ти го в началото още, че не ми хареса визията на сайта ти и не искам реклама от теб за какво упорстваш не знам, нали знаеш на сила хупост не става(там където става се казва изнасилване), кой какво прави си е негова работа .
Моля ти се ако имаш нещо да ми казваш моля пиши на лични, хората не са длъжни да ти четата личностните драми в Моята Тема, и недей да пишеш се едно се караш понякога, че стоиш зад монитор не помага.

Лек и успешен ден ти желая.
Поздрави
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Г-н Радев,
Престанете да хвърляте лични обиди по мой адрес! Не значи, че след като съм Ви блокирал и не искам да имам нищо общо с Вас, не знам какво пишете за мен в темата. Имам достатъчно приятели, които да ми цитират Вашите думи. За Ваше сведение, нямам никакви проблеми в детството, нито пък лични драми, а още по малко съм изнасилвач, както Вие твърдите! И моля Модераторите, ако следят тази тема да изтрият тези думи, тъй като те са лична обида и противоречат на Правилника.
Да, аз Ви нападам, но нападам Вашето поведение, защото то е поведение на некоректен измамник и лъжец, което се опитвам НЕ да толерирам, а да изоблича. Нямам нищо против Всеки да рекламира и да печели, но бизнес се прави с честност и коректност, а не с лъжа и измама. А при Вас, всяка дума е ЛЪЖА!
Как така изведнъж се превърнахте от Рекламодател, търсещ трафик за своя НОВ САЙТ в Издател предлагащ реклама? И всичко това става, по най-долнопробен начин, са събирате информация за цените на своите конкуренти ?! Ми, простичко казано, защо не си определихте някакви Ваши цени и да си пуснете темичката във форума. Тогава нямаше да има никакъв проблем.
Така, че съм насилник и изнасилвач, е пълна лъжа! Има хора, които рекламират при мен, а и много други ме познават и знаят, че това не е вярно! Нито съм Ви молил, нито пък насилвал да рекламирате в моя сайт. Вие сам два дни ми досаждахте и губехте времето с Вашите "въпроси и запитвания" и след като получихте нужната информация, повече НЕ ми писахте.
Второ: Сайта ми седи в подписа още от създаването на моя профил, пише го и в темата, която съм пуснал за реклама. Сам казвате, че дизайнът му не Ви харесва. ЗАЩО ТОГАВА МИ ПИСАХТЕ И ИСКАХТЕ ЦЕНИТЕ МИ ??? Не стига, че ми губехте времето, но и най-долно използвахте моята коректност!
Г-н Радев,
Разберете, че не дизайна прави посещенията, а добрата оптимизация и доброто съдържание! А при мен има доста такава, нали? Това е моят труд и няма да позволя да се подигравате с него!
Не лъжете хората. Докажете от къде идват посещения Ви? Не мислите ли, че 200 бройки на ден за нов сайт, са фантастично много?!
Например, моите идват почти изцяло от търсачки и малък брой от други места!
Бъдете честен и коректен когато правите някакъв бизнес и неминуемо ще успеете! Желая Ви Успех!

А сега се обръщам към всички колеги:
Колеги,
Форумите са претъпкани със всякакви спамери, мошеници и измамници! Изобличавайте ги! От тях няма никаква полза, а само вреда. Когато Ви се предлага някаква оферта на "тънка" цена, бъдете бдителни и задължително гледайте репутацията и постовете на дадения потребител, така ще разберете доста неща за човекът с когото правите бизнес.
А такива, които си крият сайтовете си, бъдете сигурни, че на 99% при тях има нещо гнило. Ето Ви един хубав ТУЛ за проверка на сайтове!

А колкото до мен и моят сайт, преценете сами дали съм мошеник:
Това са данни извадени за последните две седмици:

1111.png
2222.jpg
3333.jpg

Това беше от мен. Хубав и Успешен ден на Всички!
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Ще ти пиша за последно да не пишеш в темата ми.
Поисках ти цени за реклама,може би си прав,че визията не прави посещенията не съм толкова запознат.
Но човек като мен който просто инвестира пари и после гледа рентабилност а не да се изживява като голям уеб мастер гуро мисля,че съм направил и написал достатъчно давам сведения на всеки който ми пише не крия нищо гледам да искарам рентабилност от сайта си това е , не знам какво искаш ти точно от мен и защо съм бил мошеник бък въобще не разбрирам,за това че съм ти писал за реклама не съм харесал визията ти и не съм си купил реклама при теб правили ли ме измамник или мошеник не мога да разбера ?
Предоставил съм всичко прозрачно който иска да рекламира в сайта да си влезе да види да си определи сам цена не насилвам никого предлагам ти и ти да не го правиш,а това, че съм се подиграл с трида ти не съм ако ти така го разбираш нека така да е , но не знам какво трябва да ми се разобличава при положение, че не съм направил нищо грешно камо ли пък на тебе и с какво не разбрах съм ти загубил времето като ти писах дали можеш да ми направиш банер ти ми писа, че неможеш и какво повече трябваше да говоря с теб ???

Лек ден ти желая.
И наистина за последно те предупреждавам да не ми пишеш в темата.
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

И по какъв начин @d.radev е използвал вашата коректност, след като не е посочил никакви цени. Мисля, че го приемаш много лично, това че някой е питал и се е интересувал, а не се е възползвал от реклама при теб. И аз съм питал за цени и други подробности, това прави ли ме нагъл и измамник?
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

....

А сега се обръщам към всички колеги:
Колеги,
Форумите са претъпкани със всякакви спамери, мошеници и измамници! Изобличавайте ги! От тях няма никаква полза, а само вреда. Когато Ви се предлага някаква оферта на "тънка" цена, бъдете бдителни и задължително гледайте репутацията и постовете на дадения потребител, така ще разберете доста неща за човекът с когото правите бизнес.
А такива, които си крият сайтовете си, бъдете сигурни, че на 99% при тях има нещо гнило. Ето Ви един хубав ТУЛ за проверка на сайтове! ..

Като цяло не виждам защо се дърпате толкова, ти имаш някакъв сайт за музика, а той за обяви, не съм много умен, за това моля, покажете ми връзката. А това, че ти е искал цени за да може да си сетне той някакви си е практика, само не виждам защо иска от тебе, обикновено се сверява часовник с КОНКУРЕНТИ, а вие не сте. Относно посещенията, аз не бих взел реклама преди да видя от къде идват хората на сайта и какво са търсели, като към момента това не е възможно, понеже тиксото е заключено.
 
От: От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Като цяло не виждам защо се дърпате толкова, ти имаш някакъв сайт за музика, а той за обяви, не съм много умен, за това моля, покажете ми връзката. А това, че ти е искал цени за да може да си сетне той някакви си е практика, само не виждам защо иска от тебе, обикновено се сверява часовник с КОНКУРЕНТИ, а вие не сте. Относно посещенията, аз не бих взел реклама преди да видя от къде идват хората на сайта и какво са търсели, като към момента това не е възможно, понеже тиксото е заключено.


Кажете само как да го отворя и готово,пак казвам не съм дотолкова запознат и не мисля и не искам да крия абсолютно нищо !
Всички отметки в туксото съм ги дал , ако има нещо нередно пишете за да го оправя.

ПОздрави
 
От: От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Кажете само как да го отворя и готово,пак казвам не съм дотолкова запознат и не мисля и не искам да крия абсолютно нищо !
Всички отметки в туксото съм ги дал , ако има нещо нередно пишете за да го оправя.

ПОздрави

Ми в момента си го отключил, по-принцип бих ти препоръчал да използваш гуугъл аналитикс, но от тиксото може да се види, че над 50% от посетителите(ама много над, даже в някои дни е 80%) не идват от препрадки (търсачки,социалки и др. сайтове), което ще рече, че или над 100 човека знаят сайта и го отварят директно всеки ден или има няква врътка. Може да греша тиксото ми е тъмна Индия отдавна не съм го ползвал, може би някои друг от колегите ще сподели, как тълкува статистиките.
 
От: От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Ми в момента си го отключил, по-принцип бих ти препоръчал да използваш гуугъл аналитикс, но от тиксото може да се види, че над 50% от посетителите(ама много над, даже в някои дни е 80%) не идват от препрадки (търсачки,социалки и др. сайтове), което ще рече, че или над 100 човека знаят сайта и го отварят директно всеки ден или има няква врътка. Може да греша тиксото ми е тъмна Индия отдавна не съм го ползвал, може би някои друг от колегите ще сподели, как тълкува статистиките.

Казвам го отново,че не разбирам до толкова а за аналитика,чакам да се върне човекът който прави сайта от почивка да може да го сложи този аналитик.
Ако казвате, че посещенията са 5 на ден няма проблем не споря с никого гледам на туксото че пише 10 уникални и ги давам тука пише 200 пак така .
Ако някой разбира повече нека заповяда да обесни не съм написал именно заради това цени а хората които изявят желание да рекламират да си ги посочат сами.
Ако пак нещо мамя да ме коригират хората които са на ясно.
Все пак за да мамиш в този форум се иска майсторлък :)

ПОздрави
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

И по какъв начин @d.radev е използвал вашата коректност, след като не е посочил никакви цени. Мисля, че го приемаш много лично, това че някой е питал и се е интересувал, а не се е възползвал от реклама при теб. И аз съм питал за цени и други подробности, това прави ли ме нагъл и измамник?

Колега, не бих Ви нарекъл никога мошеник и измамник, тъй като не съм имал допирни точки с Вас. Всеки, който ми е поискал цени за реклама, съм му дал. Просто, което имах да кажа на г-н Радев го казах. Да, приемам го лично, защото той ме обижда твърде лично, ако сте прочели темата от началото, докато аз нападам остро неговото поведение. Мисля, че достатъчно се поизчерпах в тази тема и мисля да я напусна. Има хора, които ме познават, убедиха се в моята коректност и рекламират при мен. Благодаря им! А г-н Радев може да продължава да ме плюе още колкото си иска или да стане малко по-коректен... Под Слънцето има място за всички! Хубав ден!
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Колега, не бих Ви нарекъл никога мошеник и измамник, тъй като не съм имал допирни точки с Вас. Всеки, който ми е поискал цени за реклама, съм му дал. Просто, което имах да кажа на г-н Радев го казах. Да, приемам го лично, защото той ме обижда твърде лично, ако сте прочели темата от началото, докато аз нападам остро неговото поведение. Мисля, че достатъчно се поизчерпах в тази тема и мисля да я напусна. Има хора, които ме познават, убедиха се в моята коректност и рекламират при мен. Благодаря им! А г-н Радев може да продължава да ме плюе още колкото си иска или да стане малко по-коректен... Под Слънцето има място за всички! Хубав ден!


Явно ти няма да сложиш край на нещо което е безмислено заради това аз ще сложа.
Стига си ми писал в темата, лично си го приемай , чуждо си го приемай не ме интресува вече.
Явно финансовите знаци под сметката ти те притискат здраво , че така да злобееш, че човек не си е пуснал реклама при теб.
Стига вече стана за резил за хората.
И не съм те плюл въобще , казах , че не ми харесва дизайна на сайта ти това е лично мнение !
Има си хора за всчико, живей си своя живот и остави моя си за мен .

ПОздрави и Успех.
 
От: Предлагам реклама в сайт за обяви.

Рекламни карета.jpg
Рекламните полета ,ако се направят на ротация цените са драстично надолу.
Възпожни периоди са :
Седмица и Месец .
Цени на лични ще договорим.
 

Горе