Предлагам реклама на сайтове

chenev

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Далаверата е следната регвате се в сайта сърфирате,тоест разглеждате сайтовете от autosurf-a със спечелените кредити от менюто You Sites (add site) добавяте вашите сайтове и така друг разглежда всички от аутосърфа и кръга се затваря.Може да си купувате и продавате кредити а също и да си прехвърляте помежду си.Разгледайте го нищо не губите,единствено и само можете да спечелите.
Ако не ви е много ясен за каво става дума мога да го преведа на български език,когато имам време.
Сайта е surf.podzone.net
 
Може ли малко повече да обясниш за какво става дума?
Изглежда интересно, но все пак да споделиш малко повече .
Какво по-точно да обясня.
Системата представлява затворен кръг.Разглеждаш реклама на сайт който някой е оставил в сърфа,от разглеждането печелиш кредит с този кредит можеш да сложиш твоя сайт в сърфа и така друг ще го види.
Ако не ти достигат кредитите можеш да накараш някой,който ги има в излишък да ти преведе,пишеш в форума на сърфа че търсиш кредити и някой примерно ти превежда от неговите в замяна ти му вършиш услуга и там каквото се разберете.Кредитите можеш да обявиш за продажба ако не ги използваш,но сумите които се получават за тях са символични за 1000 кредита 2 цента.Сайта работи с руска разплащателна сметка уебмъни в която трябва да си регистриран за да получаваш плащане,а също и с иголд-известната американска електронно разплащателна сметка за която също трябва да имаш регистрация.Парите и от двете сметки не можеш да вземеш в твоя джоб освен ако някой не търси такава валута и да ти даде за нея български лева в някоя от нашите електронно разплащателни сметки като ипей.бг.
Сметките са често нападани от хакерски атаки и ако не си запознат със това как да се защитаваш от това не ти препоръчвам да използваш сайта за да печелиш от него а просто да си рекламираш разни твои сайтове.
Така твоя сайт става по-известен а и помагаш на други като примерно си разглеждаш автоматично сменящите се страници и случайно някоя ти хареса ти допълнително си я отваряш в отделен прозорец и примерно си намираш нещо интересно от там.
Ами ако нещо повече те интересува - питай.
 
Благодаря за изчерпателният отговор. Не се бях сблъсквал с подобна система и затова ми беше интересно. В момента я тествам. Това което разучавам в момента е за да пусна мой сайт , колко точки трябва да имам. Ако пусна 2, 3, ... как се харчат кредитите ?
 
Мдам това са единствените сърфове които стават за нещо защото с тях не се печелят пари а се разменя трафик (демек отсреща не е някои които цъка за да прави кеш ) има друг уебмастър или бъдещ такъв ами цъка за кредити за трафик ....
 
От: Предлагам реклама на сайтове

На това му се вика Traffic Exchange програми. Доста ги ползват със съмнителен ефект.

Аз лично съм тествал доста от тези трафик програми една от по големите от които е www.easyhits4u.com имат към 200.000 потребителя които го ползват сериозно.

Трафикът е около 60%+ USA другите са смесени. Предлагат 100% уникални реални посетители, всичко е ръчно няма автоматични кликове, предлагат GEO targeting можеш да си подбираш аудиторията по местоположение.

Можеш да си закупуваш хит-ове, можеш да заменяш хитовете еи за банер реклами и текстови реклами.

Имат и 5 тиер реферъл програма.

Като цяло обаче резултатността на трафик ексчейндж програмите не е никак ефективна..... в смисъл правил съм редица тестове с различни видове страници и съм установил, че CTR е около 1-5% само и то ако страницата е семпла с някакъв голям светещ банер или картинка централно най-отгоре.

Общо взето на 90% от сайтовете които съм тествал с traffic exchange програми Bounce rate-а е 90%+

Или с други думи казано много слаба таргетираност и ефективност. Така че не влагайт емного надежди на този тип реклама на сайтовете си.

Ползвайте ги между другото, но не си губете много време с тях.
 
Последно редактирано:
От: Предлагам реклама на сайтове

Предлагам реклами срещо много ниски цени
4.80лв
Skype borimir_1
 
От: Предлагам реклама на сайтове

Много интересно има ли и други подобни сайтове
 

Горе