Предлагам стока на едро

Уау, егати предложението. Можеше направо да дадеш примери от някоя сергия.
 
Здравейте интересувам се стсва въпрос за online magazin .Трябват ми цени на едро и ефектни дрехи.
 
Предлагам стока на едро от Димитровградския пазар по снимки.Ако сте от далече и нямате възможност да пътувате,искате да спестите време и пари ми пишете на л.съобщение.За по-точна информация,стоката е експортна,дамски дрехи(внос от Турция).
Интервсувам се
 
Предлагам стока на едро от Димитровградския пазар по снимки.Ако сте от далече и нямате възможност да пътувате,искате да спестите време и пари ми пишете на л.съобщение.За по-точна информация,стоката е експортна,дамски дрехи(внос от Турция).
Експортна, значи ще да е висококачествена стоката. Но ако вземем предвид последните проучвания на Института по Експортна търговия в гр. Стражица, за нашия пазар би била по-вървежна някоя вносна (импортна). Така, че, ако предложите подобен вид стока ще зареждам от Вас даже и без снимки, а по описание. Имам и двама познати с он- и оф-лайн магазини, готови също да яхнат вълната. Усещам отсега че ще нацелим яко тренда - Бг пазара осезаемо узрява за подобен вид стоки. Венера е в Шестия дом, Луната е подвластна на Меркурий, звездите и те ми говорят.
 
Problema e che takiva kloshari kato vas nqmat nishto i zlobeqt po horata
Кратък цитат от НК:
Чл. 148. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) За обида:
1. нанесена публично;
...
(изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) наказанието е глоба от три хиляди до десет хиляди лева и обществено порицание.
Бъди разумна и спазвай етикета!
 
И в крайна сметка не можахте да разберете стоката импортна ли е,експортна ли е?хаха :rolleyes:
 
Експортна е за Тюркие, импортна за България, айде доволна ли си. И реши кой от двата профила ще си ползваш вече, крайно време е.
 
Ясно,а да попитам по пътя на логиката какво значи експортна стока,внос от Турция?Нали това беше въпроса с повишена трудност?
 
Значи че, експортна можеш да употребиш ако си в Турция за същата стока, а импортна ако си в България. Иначе внос от Турция значи импорт от Турция. НЕ може стоката да е експортна и да е внос едновременно, ако нямаш намерения скоро да я изнасяш нанякъде. Но тогава ще е експортна от България, а не от Турция.
 
Ами може,защото това са ишлемета шити в Турция за износ в ЕС.Внасят се на българския пазар,само че с изрязани етикети,защото някои марки са забранени.Както има и ишлемета шити в бг за износ в Гърция примерно.
 
Това няма значение, правилно е да кажеш импортна от Турция. Ако си в Турция, ще кажеш че е експортна. А това с ишлеметата и рязаните етикети може и така да е, но това са повечето стоки които не минават качествения контрол на поръчващите. Я кажи сега как е в Димитровград, кои заведения посещаваш, има ли чалготеки, кажи нещо за себе си...по интересно е от ишлеметата.
 
Ясно,а да попитам по пътя на логиката какво значи експортна стока,внос от Турция?Нали това беше въпроса с повишена трудност?
С две думи г-жо Петкова нещо подобно на "горещ сладолед" ...
 
Колега, ако е хубава недей я закача, дай ще я приобщим и понаучим малко.
 
Общо взето не си заслужаваха всичките обиди и нападки и цитати,заради някакво недоразумение "горещ сладолед".Готино звучи да като павиран сладолед фламбе хаха
 
А вие нападате всеки New member така ли?Ок,няма нужда да ме приобщавате.Аз сега правя Изход и даже и паролата не си помня.Не смятам,че си заслужава
 
Не бе мадам, просто влезе като тъпо парче, ако беше се позавъртяла, огледала, а ти направо оферта и то неграмотно. Освен това тука сме повечето сериозни хора, не ми е проблем да идем до битпазара ако искаме. Я някой женски форум може и да е добра офертата ти.
 

Горе