Предлагам туристически маршрут

levskarya

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте, приятели! Имам едно интересно предложение към тези, които се интересуват от него. В скоро време ми се открива ходене по един доста интересен маршрут в планината Пирин. Предлагам материал за един цял маршрут, който се изразява в направата на достатъчно снимки и подробна информация за трасето на маршрута(трудности, особености, ориентиране, описание на забележително красивите места по трасето). Маршрутът е следния: гр.Мелник-->х.Пирин-->заслон Тевно Езеро-->х.Синаница-->х.Демяница-->х.Безбог-->х.Пирин-->гр.Мелник.. Материалът ще бъде изцяло авторски и смятам, че би могъл да бъде много полезен, тъй като за жалост са изключителна рядкост подробни статии(подкрепени със снимки) за прекрасните кътчета из красивата ни родина. Материалът ще бъде продадена само веднъж! С мен можете да се свържете на ЛС, като могат да бъдат уточнени подробности и препоръки. Цената е по договаряне! :)

П.П:Пускам темата предварително, за да мога да бъда максимално полезен и да успея да задоволя максимално желанията на купувача. Благодаря!
 
От: Предлагам туристически маршрут

Пиши на лично да се разберем.. Зависи и от това какво точно желаеш.. Материалът като обем може да бъде доста различен..
 
От: Предлагам туристически маршрут

В един форум преди време бях описвал маршрута около 7-те Рилски езера и водопада Скакавица, има доста снимки, по-скоро са лични преживявания ама ако някой има интерес мога да му изровя темата.

Сори, че разводнявам темата, ако автора реши мога да помоля да ми изтрият поста.
 
От: Предлагам туристически маршрут

Проектът ще бъде готов до два дни. Снимките ще бъдат 45-65, а текстът около 1500 думи. До момента не е намерен сериозен купувач. Който се интересува, може да се свърже с мен по гореспоменатия начин.
 

Горе