Предлагам услуги за популяризиране на саитове и фен страници в Facebook.com

blue77

Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Създаване на приложение в фейсбук

Създаване на приложение във Facebook.com с вашето лого и търговска марка, включващо вграждането на вашия сайт в фейсбук, и довабянето на фейсбук плъгини, които увеличават популярността и споделянето на вашия сайт.
След като бъде създадено приложението събира информация за потребителите, които го използват - еmail адресии и географска информация . Приложението разполага с административен панел, чрез които също може да се публикува на стените, профилите на приятели и на страниците на фейсбук потребителите които са ауторизирали приложението. По-този начин приложението генерира трафик от фейсбук и го пренасочва към вашия сайт или към приложение или сайт които вие изберете. Трафика от работещото приложение варира от 300 до 1000 уникални посетители на ден. Ако не искате приложението да е свързано със определен сайт може да ви бъде инсталирано фейсбук приложение генератор за късметчета като http://apps.facebook.com/feqtana/ , заедно с цялата база данни със създадени късметчета.
Приложенията се инсталират на вашия хостинг с база данни от 20000 инсталирани потребители.
Цена за създаване на приложение -200лв.

Създаване, добавяне на темплейти и добавяне на фенове към фейсбук страници

Какво представляват страниците във Фейсбук
Фейсбук страниците са имитация на страницата-профил на потребител на мрежата и може да се определи като обществен профил, който позволява на собственика си да споделя идеи, информация, снимки, видео и др. с останалите Фейсбук потребители. От своя страна потребителите, освен всички стандартни възможности имат и тази да станат фенове на тази страница.
Фейсбук страницата ви позволява да се създаде общност от последователи (фенове) в рамките на Facebook и всеки път, когато публикувате нещо във фен страницата под ваш контрол, то ще се публикува на “стената” в профилите на всички членове на вашата Facebook страница. Това увеличава възможностите за популяризиране на съдържанието на вашия сайт. Броят на членовете на една Facebook страница може да е неограничен.
Съдържанието, което публикувате във фен страницата във Facebook може да е разнообразно – текст, снимки, видео, линкове към външни сайтове. Ако някои от тези линкове са към вашия сайт, това дава възможност на членовете на фен страницата ви да кликнат върху този линк и да посетят вашия сайт.
Създаване на страница в фейсбук и добавяне на съдържание свързано с вашия бизнес -50лв.
Фейсбук позволява създателите на фен страниците в фейсбук да добавят темплейт с избрано от тях съдържание, който да се вижда от всички потребители, който все още не са харесали страницата. Примери: http://www.facebook.com/silnatajena http://www.facebook.com/pages/Newsmakerbg/153538938034758
Ние може да изработим темплейт за вашата страница, който включва фейсбук плъгини и избрано от вас съдържание, което искате да бъде видимо за фейсбук потребителите.
Създаване на темплейт за фейсбук страница – 100лв.
Целта на вашата фейсбук страница е да увеличи броя на потребителите, които виждат предоставенето от вас съдържание. Ние можем да ви помогнем да увеличите броя на феновете които харесват вашата фейсбук страница. Феновете могат да бъдат таргетирани по демографски и географски критерии.
Добавяне на:
500 фена - 100лв.
1000 фена - 180лв.
2000 фена - 300лв.
3000 фена - 500лв
4000 фена - 700лв.
5000 фена - 900лв.
10000фена – 1700лв.
Публикуване на постове в мрежа от страници с 250000 фена – 10лв. на пост. За повече постове и за седмичен или месечен абонамент има предвидени големи отстъпки. Седмичен абонамент с предвидени по 2 поста на ден- 100 лв. Месечен абонамент с предвидени по 2 поста на ден -350лв. Гарантирано време за показване на поста 60 минути.

Привличане на посетители от фейсбук към вашия сайт

Трафикът или посещаемостта е Факторът с главно Ф за комерсиалните сайтове. Колкото по-голям трафик, т.е. повече посетители, има даден сайт, толкова по-голям шанс за него да реализира своите цели - продажби, абонирания, харесвания, обратни връзки и т.н. Всъщност, посещаемостта има същото значение за бизнеса и извън Интернет. И голямата битка, наречена маркетинг (бизнес-популяризиране, б. а.), има за цел именно търсене и ефективно използване на онези канали, които биха осигурили повече посещаемост. Разбира се, факторът трафик си има своите количествени и качествени показатели, които могат да са различни за всеки отделен бизнес, но в основата си правилото не се променя - бизнесът се нуждае от Трафик. Ние ви предлагаме пакети от посещения на реални потребители, които са привлечени към вашия сайт от социалната мрежа фейсбук:
2500 посетители - 50лв.
5000 посетители - 90лв.
10000 посетители - 160лв.
20000 посетители - 250лв.
30000 посетители – 400лв.
 
От: Предлагам услуги за популяризиране на саитове и фен страници в Facebook.com

1. Цените са ти нереални. 20 стотинки на фен? Ама ти сериозно ли? То с платена реклама в мрежата на фейса излизат под 10 стотинки!!!
2. Рекламираш направата на табове, ама твоите не работят. Купи си ssl и тогава пускай оферти!
3. 5 стотинки на клик за реклама в страница?? Ама ти сериозно ли?? В рекламната мрежа на фейса може да минеш и с 2-3 стотинки на клик ...
 
От: Предлагам услуги за популяризиране на саитове и фен страници в Facebook.com

Демо пакети ще има ли?
Ако има и аз съм заинтересован...
 
От: Предлагам услуги за популяризиране на саитове и фен страници в Facebook.com

здравейте, бихте ли изпратили контактна информация
 
От: Предлагам услуги за популяризиране на саитове и фен страници в Facebook.com

Може да се свържете с мен на ЛС, email [email protected] и skype blue7772.
 

Горе