Предлагам SEO консултации :)

Sammy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
Здравейте, предлагам SEO консултации по скайп, ако имате някакви въпроси относно оптимизацията на даден сайт ще се радвам да ви помогна :) Цената е 20 лв. :) Всичко може да попитате, на всичко мога да ви отговоря :) Информация на ЛС :)
П.П. Една консултация трае 1 час :)
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Жалко е,че БГ пазара трудно ще се отвори на подобни услуги.Един френд в щатите таксува 60 долара на час за консултация по телефона и не се оплаква от лиспа на клиенти :) Тук всеки си мисли,че е специалисти с 30 лева за домейн и хостинг ще стане милионер.И как ще даде пари да му обеснява някой или да си губи времето за сео конференции или да чете блогове.Кой чете TOS най-"брилянтните" умове сигурно вързват trafficswarm с adsense и чакат кешфлоу :D или позват блекхет от времето на баба ми,който го има по 100тици хиляди блогове.
 
От: Предлагам SEO консултации :)

dejims много си прав. Да си презная преди година и половина (или нещо такова) , когато бях начинаещ и аз си мислих ,че като прочета 2-3 книги ,купа хост и домейн и ще стана чичко паричко ... :D И сега попадам на такива "хакери" , който смятат ,че ей така става всичко... за жалост не става лесно :( ... :) . Останал съм с добро впечатление от Sammy , така че ... нападайте !!! :D
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Sammy, малко безплатна консултация, ако може.
Този номер с линка Downoad free, дето е пълен шит за потребителите ти
ще ме научиш ли как се прави срещу 20 левки?
[url]http://novator.biz/muzika/288-samanta-riskuvam-s-teb-tv-rip-tekst-free-mp3-download-lyrics-cd-rip.html[/URL]
За акаунта в Ads не ми се мисли как може да ти хвръкне с тази заблуждаваща покана Разгледай този линк.
Но ти си знаеш най-добре - все пак си консултант.
Нищо лично, просто бизнес.:)
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Аз правя оптимизация на този сайт, не съм собственик на този сайт, не отговарям за това какво съдържание предлага сайта и не съм ти искал мнението за това какво става в сайтовете, които оптимизирам и как го оптимизирам, ще достигнеш моето ниво след някой друг век, ако изобщо успееш ;)
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Аз си имам друга теория, но няма да споря с теб сега.
Щом си му оптимизатор би могъл да посъветваш клиента си,
че тези магии докарват пари до време, но му гонят потребителите.
Това всъщност мен не ме вълнува, както и нивото ти.
Успешен бизнес ти желая.
 
От: Предлагам SEO консултации :)

И после мен ще ме накара да обясня на пайнер и universal music защо трябва да го затворят за 3 години :)
 
От: Предлагам SEO консултации :)

brad1985 чета ти постовете и съм стигнал до заключението,че ни си ограничен по скоро си всезнайко.Едва ли си правил оптимизация до сега.Лесно се сочи с пръст.Нито си в ситуацията,нито знаеш как стоят нещата.Дали собственика(има мн твърдоглави индивиди) изрично не иска да стой тази шитня.По принцип си прав.Но обмисляй нещата от повече страни преди да си правиш кардинални изводи.От 5 години се занимавам със СЕО и консултации и според мен @Sammy може да чаржи и повече на час.Безплатен съвет от мен за сайта ти :Като си гледаш хоум пейджда как изглежда за посетителя с тея реклами,както са разположени?
 
От: От: Предлагам SEO консултации :)

brad1985 чета ти постовете и съм стигнал до заключението,че ни си ограничен по скоро си всезнайко.Едва ли си правил оптимизация до сега.Лесно се сочи с пръст.Нито си в ситуацията,нито знаеш как стоят нещата.Дали собственика(има мн твърдоглави индивиди) изрично не иска да стой тази шитня.
---------------------------------------------------------------------
Казах вече, че не се интересувам кой на кого, ама как, ама защо.
Стори ми се доста тъпо да се лъжат потребителите по този начин с цел кликове към Forex линкове, което предизвика и реакцията ми.
Ако имам нужда някой ден от оптимизация на сайт за голям проект, който изисква това ще се обърна към фирма Seom-Огнян Младенов.
За момента обаче смятам, че се справям не зле и сам.
----------------------------------------------------------------------

По принцип си прав.Но обмисляй нещата от повече страни преди да си правиш кардинални изводи.От 5 години се занимавам със СЕО и консултации и според мен @Sammy може да чаржи и повече на час.
-----------------------------------------------------------------------
Ами да чарджи - който може да чарджи - няма лошо.
Не го познавам Sammy и не ми е работа да му обсъждам способностите, което и няма да правя.

В БГ колкото сайта има, толкова и оптимизатори и специалисти има.
Моя обява в тази сфера и в този форум на тази тема не си видял, нали ? Няма и да видиш.
-----------------------------------------------------------------------
Безплатен съвет от мен за сайта ти :Като си гледаш хоум пейджда как изглежда за посетителя с тея реклами,както са разположени?
-----------------------------------------------------------------------
Ако обичаш, прочети ми още веднъж мотивите и ще разбереш за какво става въпрос. А относно моя сайт, за който реши да ми даваш
съвети ще ти кажа само - грозно, но честно и ефективно:)
Надявам се, че темата я изяснихме и приключихме без засегнати страни.
 
От: Предлагам SEO консултации :)

По въпроса за форекса мисля бях повече от ясен.Твоя обява ако видя няма да и обърна внимание :) Както казах имам малко опит в сферата и съм имал допирни точки със @Sammy и мисля,че е доста напред поне за БГ пазара.А твойто посочване с пръст за мен не е нищо повече от приказката "за на магарето на комшията"А потребителите към тях имам същото мнение,както amoun за клиентите с немитите зъби.Неблагодарни животни са :) Как се справяш си е твоя работ.Мотивите ти какви да са щом си сложил адсенсе.Ефективни...ама защо си губя времето и аз :)
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Най-много мраза някой като пусне тема и да му пишат негативни коментари.... brad видях темата ти за RSS сайтовете , които предлагаш и там коментираше как мразиш да пишат глупости в темите ти ... Еми , сега ТИ правиш точно това. Ако не се лъжа djeims публикува статии в Креативен.ком ... едва ли говори врели-некипели.
 
От: Предлагам SEO консултации :)

060914_searching_optimism.gif
 
От: Предлагам SEO консултации :)

Дай си скайп , ще ти дам 20 лева , да видим какво ще ме посъветваш.
сериозен съм.
 

Горе