Предлагам SEO-услуги за руския пазар

strana

Well-Known Member
Рейтинг - 97.7%
43   1   0
Предлагам SEO-услуги за рускоезичния пазар (Руска Федерация, ОНД) на български фирми и производители.

- Насоченост според регионалните търсения на Яндекс и Google.ru
- Не се ползват борси, предлагащи автоматично поставяни линкове (тип Sape, Tnx и т.н.), които биха могли да предизвикат пеналти от страна на търсачките за сайтовете на клиентите. Работи се само с тематични ресурси и с доказали се в оптимизацията руски колеги.

Предпочитани тематики:
- недвижими имоти
- туризъм
- продукция за износ (експорт към руския пазар)

Началната фаза е 3 (три месеца). Стартовите бюджети (ползват се за закупуване на статии и линкове от тематични и тръстови руски сайтове) се движат в зависимост от конкурентността на тематиката. Приблизителните им размери са следните:
- при силноконкурентни запитвания (недвижимость в Болгарии, отдых в Болгарии) стартовите бюджети ще са в рамките на $3000-$10000 на месец (уточнява се в предварителните разговори). Цена на услугата за оптимизация - 900-1200 лева/месец.
- при средноконкурентни запитвания (изпреварване на руския пазар само на българските конкуренти, без да се включват руските) бюджетите са в рамките на $1000-$3000 на месец. Цена на услугата за оптимизация - 600-900 лева/месец.
- при по-слабоконкурентните запитвания бюджетите са в рамките до $1000 на месец. Цена на услугата за оптимизация - 300-600 лева/месец.

За предварителни въпроси, уточнения и контакти: ЛС във форума или мейл на seo at rusbg dot com
 
Последно редактирано:

Горе