Предложение за вид услуга при изработка на Онлайн магазин

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте колежки и колеги предприемачи.

В търсене на различен вид онлайн услуги реших, че бих могъл да предложа и това мое начинание:

Обучение в създаване на собствен интернет магазин.

Вероятно мнозина от желаещите да притежават интернет Online магазин, ги е спирала финансовата страна или това, че искат сами да създадат работещ продукт, но липсата на опит и определени знания ги е въздържало от подобно начинание.

Какво бих могъл да предложа аз в случая.

Дистанционно обучение от "А до Я" както се казва и крайният резултат ще бъде един добре изглеждащ и работещ магазин/стандартен вариант/ извършващ коректни продажби.

Водени “ръка за ръка” макар и виртуално заедно ще инсталираме, конфигурираме и настроим подходяща за вашите нужди платформа с която вие ще можете да оперирате.

Имам известен опит и създадени множество магазини. Работил съм с различни по възможности и компютърни умения клиенти и винаги сме успявали да доведем до един добър край всеки проект.

Не съм преподавател или завършил магистратура по информатика. Най-общо казано умея да направя от нищото добре изглеждащ и работещ интернет магазин. На всеки желаещ ще предоставя портфолио със завършени и работещи проекти.

Ето накратко как предлагам да се случват нещата.

1. Свързваме се по Skype, Yahoo messenger, ICQ, Facebook messenger, Gmail messenger, Viber, GSM или друг удобен за вас Voice начин
2. Провеждаме разговор в който уточняваме всички детайли относно вашите желания и предпочитания по това върху което ще работим.
3. Правим план и график удобен за двете страни по който ще работим
4. Изслушвайки Ви внимателно, преценявайки сложността на проекта и евентуалната заетост като време нужно за завършване на работния процес, определяме цена за услугата на обучение и я обсъждаме.
5. След получаване на договорената сума и предварително удобно и решено от нас време започваме.

Как ще протече и какво включва обучението:
1. Запознаване с Cpanel и неговите възможности
2. Създаване на административен e-mail в хостинга
3. Създаване на база данни във вашия хостинг
4. Инсталиране на Ftp програма
5. Добавяне на Ftp данни във програмата
6. Upload на CMS системата която сме избрали
7. Инсталиране на CMS системата
8. Конфигуриране на системата – стандартен вариант
9. Конфигуриране на системата – разширен вариант /включва допълнителни разяснения относно добавяне на разлчиен вид плащания, различни видове транспорт, езици, валути, допълнително инсталиране на модули, места за купуване и начини за намиране на такива,
10. Обучение в администриране на магазина / включва необходими познания относно добавяне на доставчици, производители, създаване на категории, добавяне на продукти, работа с атрибути, стойности и всичко необходимо един магазин да извършва коректна продажба на вашите стоки.
11. Вътрешно SEO оптимизиране
12. Излушване на допълнителни ваши въпроси и намиране решение на тях.
13. Щастливо приключване на заданието и приятно ползване от ваша страна.

Колко време ще отнеме това?
1. В нормални условия бихме могли да се справим за няколко дни, зависи от желанията, изискванията, отделеното време, възприемчивостта на обучавания, както и от други възникнали в процеса обстоятелства.

Какво би ви накарало да опитате този начин сами да си създадете Онлайн магазин?

1. Удоволствието от това, че вие сами сте създали, настроили, конфигурирали и администрирали вашия личен и собствен магазин.
2. Удовлетвореност, че се е получил един продукт изцяло по ваш вкус, желание и предпочитания.
3. Богатството, че сте получили знания и умения в тази сфера и при желание да създадете втори, трети или пети катъв интелектуален продукт вие ще можете да се справите сами и няма да е нужно да плащате на някой да ви го направи.
4. Бихте могли да извършвате подобна на тази услуга и вие, за ваши приятели, колеги или клиенти, след натрупване на нужния опит и знания.

Какво целя аз с това предложение?
1. Бих искал да монетизирам по честен начин моите знания и умения придобити в годините. Предпочитам да работя и търся различни по вид предизвикателства и начини, вместо да стоя и чакам като безработен.

Реших, че това е един от начините.

Ако всичко това ви представлява интерес бихте могли да се свържете на посочените контакти и да обсъдим всичко в детайли и подробности.
Не се ангажираме с конкретни условия, чрез тази оферта, всичко ще бъде договорено и изчистено в детайли след личен разговор за конкретна оферта.
Оставям отворена темата за предложения и мнения.
С удоволствие бих приел чуждо конструктивно мнение за подобряване на услугата.
Заявявам, че с тази оферта не задължавам никого и по никакъв начин да се съобразява с нея.
В случай, че някой заподозре измама, некоректност или сметне, че начинанието е неприемливо ще сваля обявата.
Моля, ако не ви представлява интерес, защото можете и знаете как да си направите сами магазин, да подминете с усмивка.

Нека бъдем позитивни.

Благодаря за вниманието.

Оставам на разположение:
[email protected]
 

Горе