Предложение за отваряне на картинките без логване

Alf

New Member
Здравейте, нещо не мога да намеря темата за предложения за форума. Даже да си призная не си спомням имаше ли такава. Както и да е, само извинявайте, че пускам нова тема само за това.

Та - като не съм логнат и натисна да видя картинка от прикачен файл не ми я дава, а иска да се логна само за да я видя. Ако може това да се промени и да се виждат картинките и без логване би било чудесно!

Благодаря ви за вниманието!

И ЧНГ между другото :) :beer:
 
От: Предложение за отваряне на картинките без логване

А, това е ясно що е направено - за да се събира количество регистрации във форума. Попадал съм на такива форуми и първото нещо което правя е да го затворя и да забравя за съществуването му, щом ме ограничават по такъв начин.
 
  • Like
Реакции: Alf
От: Предложение за отваряне на картинките без логване

Те повечето форуми -kaldata, data и т.н са на този принцип със скритите снимки. По прицип, няма нищо по-силно от визуалната памет на потребителя в интернет. Дори много помага, когато човек не помни името на темата, но знае коя снимка иска да види. И така регистриран или не брояча се върти повече, когато са видими. И нали всички търсим потребители, а не регистрации, защото брояча при мен не показва регистрациите, а колко са ме посетили.
 

Горе