Предложение за среща на форума 2025

Искате ли да присъствате на среща в София?

• Да

Votes: 7 77.8%
  • Не

Votes: 2 22.2%

• Общо гласове
    9
Здравейте колеги,

Искам да ви предложа да направим среща на форума през юни, 2025. Бих се радвал всички, които имат желание да се включат.

Предложението ми за среща точно в София, е малко нахално от моя страна, но има неща, които повечето от вас не знаят.

Аз съм с тежко психическо разстройство, за което знае само @alexinfoag и ми е наистина много трудно да се придвижвам.

Накратко: 2-3 години ми се губят от живота, тъй като бях изпаднал в голяма дупка. То не бяха психодиспансери, то не бяха психиатри, то не беше купища лекарства и така нататък. Не можеш да излизам самостоятелно навън, не можех да остана сам вкъщи, постоянна тревожност, треперене, повръщане, главозамайване, развиване на бензодиазепимова зависимост и прочие мъки. Но, наистина няма да ви занимавам с моите проблеми.

Бих желал да се запозная на живо с повечето членове на форума, сред които @contra, @nandibandi, @СЕО БГ, @alexinfoag, @Slavchev, @Александра Христова, @Slavchev, @Sky @DerkonBG, @traiki, @beautyFear, @Blinky, @MegaKaloyan, @juvefan, @pepo_999, @hideboom, @Gabriela Yosifova, @petya77 и въобще всеки, който изяви желание. В движение ще уточним датата, ако проявате интерес към срещата.

Ако това събитие се осъществи ще бъда много радостен. Ще ми дадете малко живот един вид, тъй като почти нямам приятели, а искам да ви видя на живо. Всички споменати в списъка по-горе са спечелили моето уважение, тъй че със сигурност ще ми бъде драго да ви видя.

Моля за коментари!

С уважение към всички,
Митко

то хубаво предложение даваш да си припомним едновремешните ни срещи от mIRC когато бяха актуални , но гледам в изредените имена половината са от Стара Загора а Петя е в чужбина.... Нандито евентуално ако пуснат китайски влак стрела да мине по дефилето може да дойде.... хубава мисия , но леко невъзможна!
Колкото до заболяването ти единственото лечение е силна воля и мотивация! Никакви лекарства няма да помогнат! А и да ти кажа честно въпреки заболяването ти и депресията в която си изпаднал се държиш много по адекватно от много други тук които се смятат за адекватни!

@MegaKaloyan

Да, аз преди 5 месеца срещнах един психиатър - Мирослав Георгиев, та този не е просто психиатър, а истински светец. Измъкна ме от невероятна криза. Другият човек, който ми помогна, е една моя стара любов - Нена (в превод от испански бебче), та тази Нена е бивш преподавател по испански, а сега работи към кол център в някаква голяма фирма. Срещнаха ме се случайно и не се бяхме виждали от 20 години. Накратко, тя ми препоръча да ходя на църква и аз така и направих. Каза ми да занеса едни бели чорапи или нещо бяло и ново с етикет и да се помоля да ми отпуснат пенсия, тъй като вече си бях подал документите. Също така по-старите членове на форума сигурно си спомнят за една тема свързан с мой съсед, който тормозеше семейството ми. Аз и семейството ми, бяхме подали жалба срещу него в прокоратурата, но ни върнаха отказ, с основание, че полицията се занимава с тези въпроси.

Както и да е. Та този мой съсед беше подал жабла отново в прокоратурата срещу мен и семейството ми, че сме го подлагали на психически тормоз и сме го заплашвали. Реално погледнато психическия тормоз, е това че сме му чукали по-тръбата. В крайна сметка се помолих на Господ за пенсията и всичко да се размине без дела. Оказа се, че този човек - Томи се казва, е наистина много свестен и станахме приятели с него. Отпуснаха ми и пенсия 52%, но кога ще я получа Бог знае, да не говорим, че нямам никаква идея за размера.

Аз ще се радвам и непознати хора да присъстват на срещата, както и мои клиенти, с които сме работили дълго време.

обаче сега се зачетох в статии които ти си писал.... направо ми се издигаш рязко в очите :) Заслужава си четенето и работата с теб
www.sled5.bg/za-nego/zashto-mazhete-haresvat-minioncheta/

https://www.sled5.bg/fakti/za-kakvo-mazhete-harchat-nay-mnogo/
А, то аз бях млад тогава :) сега смея да твърдя, че се справям далеч по-добре. Благодаря ти за комплимента.

Значи да разбирам ли, че ти ще дойдеш?

Тия, който не са тагнати да не идваме лии

И аз съм на линия. Зависи обаче и от датата, че имам един куп пътувания и други неща на главата.

И аз съм на линия. Зависи обаче и от датата, че имам един куп пътувания и други неща на главата.
Алекс, страхотно! Кога имаш възможност да дойдеш. То трябва да се съобразим за някаква конкретна дата.

Примерно в края на юни или началото на юли. Тези, които искат да дойдат, нека пишат, кога са свободни, за да се ориентирам.

Трябва да направим безупрчна организация, като аз ще се постарая да дам всичко от себе си, за да удволетворя желанията на всички, които пожелаят да се срещнем и да изкараме, една предполагам приятна среща.

Може да ползваме Doodle - с различни времеви опции и всеки да си цъкне кои са му свободните варианти. И после ще видим къде се мачваме всички (или повечето хора).

Може да ползваме Doodle - с различни времеви опции и всеки да си цъкне кои са му свободните варианти. И после ще видим къде се мачваме всички (или повечето хора).
Нека да видим, кой ще изяви желание и ще ти звънна по телефона, да ми обясниш, как се работи с това Doodle :). Аз го видях, ама с английския сме скарани.

Горе