Предложение за среща на форума 2025

Искате ли да присъствате на среща в София?

• Да

Votes: 10 62.5%
  • Не

Votes: 6 37.5%

• Общо гласове
    16
Съберете се в тиймс и готово 🤷‍♂️

аз може да съм го нагласил грешно, ако иска @alexinfoag да ми помогне и да го направи като хората. Аз съм свободен през целия юни (без 4 юни), така че можете да се включите с предложения.

Там е работата, че трябва да направя резервация, една седмица предварително.

Дата 7ми или 8 юни - 18:30 ч., кой идва на 100%?
Приятелю, какво значи на 100%.... Не знам как може да се случи такава организация - различни хора, от различни градове, различни предпочитания - заведение/музика/час и т.н, че и да са на линия точно тогава....

Приятелю, какво значи на 100%.... Не знам как може да се случи такава организация - различни хора, от различни градове, различни предпочитания - заведение/музика/час и т.н, че и да са на линия точно тогава....
Няма проблем, аз съм свободен целия юни, просто искам да проверя, кой ще дойде, а споменатите дати са принципни.

@TheCrazyBastard

Брат и ти си поканен, ако ме помниш де, публикувах често в директорията ти rozovadolina.
Здравей! На 07 юни съм на заведение вечерта на абитурентка и със сигурност няма как да го пропусна, а на следващия ден се пада кулминацията на Празника на Розата в Казанлък и ще е празничното шествие като ще има много гости от цяла България, което между другото е и един вариант за среща по-скоро някъде тук, но може би по-нататък ще се организираме. На този етап смятам за по-подходящо обявяването на Онлайн среща в един от предложените по-горе варианти с доброволен, незадължителен характер с цел неделна раздумка за около час-два, а ако е вечерно време ще може и да се почерпим виртуално с по някоя наздравица.

Горе