Предложетеми хостинг

exP

Banned
Здравейте след няколко дни ми изтича хостинга от суперхостинг и се чудя дали да ги сменя с някой чуждестранен сайта ми ще бъде за музика :) дайте вашето мнениет и ако мнението ви е да ги сменя дайте линк към някоя добра хостинг компания
 
От: Предложетеми хостинг

това вече съм го посвал май :),
мисля, че мога да ти предложа да пробваш ICDsoft. те са едни от най-големите, а съпорта има е номер 1. направи рисърч и ще се убедиш. аз ги ползвам от около година и ми бяха препоръчани от уеб дезайнер, пиши ми на([email protected]). мога да ти дам повече инфо и 5% discount от всички техни хостинг планове. цените са им добри. $72 на година. пиши. мерси
 
От: Предложетеми хостинг

Здрасти,

Не ходи на чужда компания поради 2 причини. Първо няма да получиш със сигурност по-добра поддръжка и второ има логика да се работи с български фирми, ако това е разбира се е приемливо за теб. Така, че или остани с досегашния си доставчик или ако не го харесваш си изберис друга българска хостинг компания.

По-логично е, ще имаш поддръжка на български и тук в страната и ще можеш да държиш доставчика си отговорен.
 
Ако искаш да пробваш чуждестранен хостинг, бих ти препоръчал HostGator. Тези дни започнах да работя с тях, много са симпатични.
С купон david ще получиш Babe хостинг плана за 1 цент за първия месец. Няма какво да губиш :)
 
От: Предложетеми хостинг

fcolor - защо не и чуждестранни?
още един глас за icdsoft. Верно железни са..
колкото пъти да питам без значение какъв проблем имам ми се отговаря почти мигновенно и то на български което значи че имат съпорт и на бг..имат офис в София.С чиста съветст и аз ти ги предлагам.
 
От: Предложетеми хостинг

Най-добре е чуждестранна компания, имам един сайт в 2advanced.net, верно скъпичко е но това се казва хостинг услуга и поддръжка!
 
От: Предложетеми хостинг

ако решиш да вземеш от ICDsoft само кажи.
мисля, че имам право на отстъпка с тях.

пиши на лично. мерси
 

Горе