Предпочитани програматик платформи?

ExTended

Active Member
Здравейте,

От 8-9 години се занимавам с Media Buying full-time, но главно Facebook Ads, Google Ads, LinkedIn Ads етц, като повечето ми приходи идват от управление на кампании за клиенти.

Но освен това имам няколко свои магазина и напоследък чувам позитивни отзиви за програматик платформите за рекламиране, и като цяло този тип media buying като по-евтина алтернатива на гореспоменатите. Бих искал да ги изпробвам за моите си бизнеси, а и като начин да си диверсифицирам ноу-хауто, но не знам къде да отида, за да получа най-добрият експириънс откъм платформа или платформа, която е посредник между твоя бизнес и международните платформи за банерна реклама. Настройките ще ги мисля като видя какво става в платформата, това не ме притеснява толкова, тъй като всяка платформа си има своят learning curve, но ако ще давам пари, за да откривам топлата вода, бих искал да го правя на добра платформа.

Другото е, че някои от моите онлайн магазини са само за българският пазар и се чудех дали имаме наложена локална платформа за подобен тип рекламиране, която да предоставя добри опции за таргетиране, управление на рекламни бюджети според резултата от кампании, възможност да променяш дневния бюджет и т.н. и особено платформа, която е относително честна относно това, което ти дава, защото ми писна Google Ads да ме таксува за 300 клика, а на сайта ми да идват по 100.

Благодаря предварително!
 

Горе