Па аз мога да танцувам кат щъркел аа коши кажиш
Ма ние ли требваше да ги пращаме - не сме разбрали, сори. Ние помислихме, че само ноу-хау се иска от нас и го дадохме. Днеска кумшийката я чух да се оплаква, ако знаех щях да ти я пратя.:wink:
Е тва искам да го видя - ако ми хареса - приказка, ако не ми - песничка, за наказание.:lol:
Ей начи спамите от петстин страници и не сте научили афилиейт програма какво - засрамете са.![]()
Пали станка и идвай яз ши запаля сигналния огин
Земи и Лилиту да напрайм една касна оперативка на къра, шото две пирални са повичи от една
Дай го танца и ще се дундуркаме за лека нощ, айде.![]()
Ако са две кратки ще мога, ма да знаеш, че две половинки не винаги правят едно цяло...пране.Кони дойди шии пишем оцъствие ама ти две перални шимойш ли пусна а
Ето душко, ама аз съм онова мнинкото дето дето подскача![]()
Абре, Уни какви са тез пингвини, да навяваш лоши асоциации с тях. Сега и кълчеща се панда ако пусне ще ме довършиш.![]()
Не мога да видя дали си с чорпките, душе - да знам дали ще спиш или ще се бориш.:wink:
Не сам тоз офчар ма самсе борил с мечка и оши миноси медец от признателносБластер ти ли си тоз овчар дето е ступал мечката![]()
Ако са две кратки ще мога, ма да знаеш, че две половинки не винаги правят едно цяло...пране.![]()
Душко, то лято , аз през 5 мин съм да се квася дет се вика кви чорапки![]()