nandibandi
Well-Known Member
От: От: Предприемачеко разпускане!
Аз съм- цял живот.
Но ако е нещо сладко ще те уважа малко. 
Дано не сте на диета![]()
Аз съм- цял живот.

Дано не сте на диета![]()
Доколкото е интимно кунденето при буря - без да го провесвам с главата надолу или да му вдигам краката - да, познавам го.:lol:
Оказа се, че е готвила нещо немкинята - дано не е лебервурст или баварски наденици, че няма да ги ям.![]()
О, сладки са. Особено едното.Аз съм- цял живот.Но ако е нещо сладко ще те уважа малко.
![]()
О, сладки са. Особено едното.
Лили щом е гладна, значи ще е първа.
Спамкате ли![]()
Виж, за баварски крем не бях се сетила! И на мен ми е любим. Уф, ще трябва да слагам тенджерите...О, първо, второ и десерт ли си ни сготвила? Аз не съм гладна, ма ако има баварски крем ще хапна, да не те обидя.:wink:
Виж, за баварски крем не бях се сетила! И на мен ми е любим. Уф, ще трябва да слагам тенджерите...
О, Гоги, да не те изкунди някоя?
Едвали е намерил някоя толкова мощна, че да го провеси с главата надолу, пък и да му вдига краката. Мисля, че още трепери и ще трябва да му лея куршум.:twisted: Да не се мъчи момчето...
А, че колко мощна - той беше 35 кила сигурно на селтито. Аз мога да го провеся с една ръка най-вероятно![]()
Ама изглеждаше дълъг, пък ти си ниска и трябва от балкона да го провесиш, та да не му се удря главата в пода.
Още го е страх, даже не иска да си говори с мен.![]()
Аз може да съм ниска, ама съм 60 кила. Лесно ще го провеся през балкона![]()
Ми да се надяваме, че не ползва много мазен лосион за тяло, тогава.:wink:
Аз ще ви пожелавам леканош - мача е ясен, а Гестапо ще готви цяла нощ и ще си запазя място за баварския крем утре. Та, леканош на всички - не се бутайте.![]()
О, лека тогава и от менДано мачът да е завършил удовлетворяващо
![]()