Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Мерси за поздрава, вече мога да си легна спокойна
Лека вечер на всички
Мерси за поздрава, вече мога да си легна спокойна

Лека вечер на всички

И аз благодаря Пури - трогната съм.
Леканош и от мен на всички. Тая вечер няма да пускам селти по спално облекло, за да няма нови самоубийства.
Ако и утре Уни го няма ще звъня в полицията да видят какво става.:-o
За ништу кара миа буона ноче штом сте рекли да лягъте но аз са надявъх все пак да са забавлявъме без да спиме![]()
Ти тъп и неграмотен ли си или се правиш на такъв?
Ти тъп и неграмотен ли си или се правиш на такъв?
Добрютро в тоя мрачен облачен ден - всички добре ли са?![]()
Добрютро, някои са добре други не са по рождение.
Леле или на пернишки Уеуе! Ся като се върнах да прочета к'ви простотии сме писали и стигнАх до извода, че Лилето освен за дърт перверзник ме вземала и за дебел и грозен - сигурно ме мисли за Дебелан Пеевски.
Повече с нея не приказвам.
Аре за сега да свършим некоя работа.![]()
Айде глупости сега - няма такова нещо. Лилето винаги е имала добро мнение за теб и твоята перфектна визия и не знам къде видЕ тия глупости, дето си мислиш, че ги мисли.
А щом сега се шашкаш от написаното снощи, значи бирата не е била детска.:lol: ИзлъгАли са те в магазина - добре че не си се фейнал да шофираш.
Уни ми е много сърдит, ма добре поне, че е жив и здрав...Душе, Виж файлът 10385
Не съм ти душко, на теб не мога да се разсърдя никогаПросто много ми дигат нервите напоследък, и изкейзвам.
гангстер, не се коси - да си дърт перверзник носи невероятен чар и е притегателна сила за почти всички жени
да си дебел? - че от това по-хубаво няма - хем си сит, хем си доволен, хем и жените не вдигат гарда, щото не те възприемат за заплаха - и им идваш изневиделица
грозен? няма такова нещо като грозен мъж - всяка жена ще ти го каже - въпрос е как ще си изиграеш картитеако се издъниш - сам си си виновен
![]()
Добре си го казал, почти съм склонна да се съглася с всичко.:wink:
Що почти с кое не си съгласна - иначе добре го е казал човека.
Сега тюба ми на вира тука клипчета да гледам - ще взема да си сложа един такъв бас в колата. :mrgreen:
ПП: Тука за перверзници говорим и Гошо веднага ми бута в тюба такива клипове - егати шпионажа!
Ей начи изкате да ими излезе име на дебел дърт перверзник. На първите два критерия не отговарям на перверзник най-много да го докарам. :lol:
Иначе това че жените 'аресвали дърти перверзници не го знаех.
О Уни не си само ти баце дето му се качват на главата и аз съм така ама почнах да ги сиктирдосвам наред, че взе да ми писва. Подкарвай ги наред.![]()
Да се съберем, да се налюркаме заедно, да го ева, ще обсъдим всичко.![]()
Ми не съм много сигурна, че да си дърт перверзник носи голяма притегателна сила - аз лично предпочитам младите такива, ма не мога да говоря от името на всички жени.:wink: Кай може да е правил проучване и аз да съм изключение.
Пък тебе даже и като перверзник не те възприемах, камо ли, като дърт и дебел. Добро момче ми изглеждаш - гангстерче.Кажи последно бирата децка ли беше или за дърти перверзници?
п.с. Па тая мацка как не я глътна тая дъвка, не знам....
Да се съберем, да се налюркаме заедно, да го ева, ще обсъдим всичко.![]()
Аз съм на пиринско, че съм си македонче, но и чешка мога да пийна ако не мирише на парфюмите на кръчмаря в Първомай.Принципно за дърти перверзници я взех уж 4% не много слаба ама като я пиеш като детска се усеща. Аз принципно само Старопрамен пия ама тези видех един чичак в Лидъла да я граби и ме обзе шопинг манията и да не остана по-назад награбих и аз. :mrgreen:
Трябва, трябва ние с Нандито от няколко страници назад се бутаме за налюркване на твоята тераса - имало хубава гледка.![]()