Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Е, те имат и поп музика, освен Цеца и Горан Брегович
И много кофти вкус за музика.:lol:
Е, те имат и поп музика, освен Цеца и Горан Брегович
И много кофти вкус за музика.:lol:
Е, те имат и поп музика, освен Цеца и Горан Брегович![]()
Кви са тия гнусовати рецепти?
ПП: Абре пуснете некоя песен да слушаме.
Вуле ву куше авек муа
Гангстер, само дизентерията ще те вкара в първа фаза на твоя стандарт ( баси пича, агейн):lol:Кви са тия гнусовати рецепти?
ПП: Абре пуснете некоя песен да слушаме.
Вуле ву куше авек муа
А, гангстер, мерси за поздраваВсе пак фината фигура иска жертви, затова се сетих
Иначе аз си спомням от един грип миналата година, дето 3 дни не ядох и свалих 5 кила
![]()
Гангстер, само дизентерията ще те вкара в първа фаза на твоя стандарт ( баси пича, агейн)
После вместо ти да питаш мацките, те ще те питат вуле ву...
Много гнусливи жертви имаче со фитнес може и без кой знае какви жертви. Мен като не ме лови грип немам тос гъзмет да сваля 5 кила за 3 дни.
Мерси за песента хубава песен и хубави мацки ама аз съм човек работохолик-нещастник само комп са виждал последните дни - ще ме уморите с тез мацки и пийени. Както казва Али Реза "Ще ми стане лошо".
А сакън не ви ща диетите язе....много са плашещи....
И мен рядко ме ловят такива болести, пък и диети не мога да пазя, така че фината фигура е миражАко видя някой клип с грозни мацки, ще те поздравя
![]()
Ми пусни му песничка на Еймито Уайнхаус - лека и пръст. Срахотно пееше, ама си беше леко нелицеприятничка..
Па и Мейси Грей ще му свърши работа..
И мен рядко ме ловят такива болести, пък и диети не мога да пазя, така че фината фигура е миражАко видя някой клип с грозни мацки, ще те поздравя
![]()
Гангстер, красотата иска жертви - нема се плашиш.:-o Мария Калас, казват, че била погълнала жива тения от сурово месо, та да отслабне, ти за едно неколкодневно преживяване във WC-то се праиш.
И Али Реза ли познаваш, бре?Ти си неспасяем елемент.:lol:
Да грозни стават дажа ако са позаметнати с шуби са идеални.Ходи да фитнес и няма да имаш проблем, щях да ти пусна клипче да се мотивираш ама нали "ще ми стане лошо" ще требва са да си пуснеш.
![]()
А, наистина ли е Бърни това. Не е зле, макар че от очилата малко трудно да се прецени![]()
Ми така твърди, щото клипче от банята така и не ми прати, та не съм сигурна.Снимката е от Дубай..
Да, да доумори ме ти с тази рецепта.
Че къ нема да го познавам, джанъм даже и Фатмагюл и баба Джибрие знам. Аз съм начетен чиляк. Кво ми е неспасяемото?
Неска не оцелвам нещо правилните копчелъци на тази клавиатура...
Мммхмм. Бърни, ако четеш, метни някое по-разголено селти, без цайси![]()
Може и от терасата да е, нищо, че е грозновата - ние няма да я гледаме.:lol:
Айде Бърню изгорЕ.![]()