Продава се: Представям за продан интернет магазина http://bgcosmetics.xyz

kirsen

Active Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Представям за продан интернет магазина http://bgcosmetics.xyz

Изграден, инсталиран и конфигуриран на e-commerce системата Prestashop и надграден с тема.

Приятна визия, богата функционалност, с насоченост към продажба на парфюмерия и козметика. С възможност за надграждане на функции с вграждане на допълнителни плъгини и модули.
Интересна "екстра" е приятната възможност да избирате различна визия на сайта, в предвид инсталираните 8 различни възможности.
Всички продукти в магазина към момента са демонстрационни, с цел онагледяване на визията и работата на системата и не се продават.
Вариантите за придобиване са разнообразни и по тази причина цената ще бъде конкретизирана след окончателното желание за придобиване и събеседване.

При реален и ясно изразен интерес, бих предложил изключително атрактивна и приемлива цена за придобиване съобразена с клиентското виждане.

Уточнявам, че не продавам системата или темата, като отделни части, а продавам интернет магазинът http://bgcosmetics.xyz/ във вида в който го виждате.

Предлагам и обучение в администриране, за лесно обслужване на системата и темата.

При желание за прехвърляне на собствен хостинг и домейн, оказвам пълно съдействие.

На разположение за въпроси:

[email protected]

skype: admin.magazinzavas
 
Нали знаеш, че тук повече от 20 лева няма да ти дадат и то поради добре обосновани причини. Пиши мейл на някакви магазини, но като цяло самия бизнес модел първо да правиш магазини ( тоест да инсталираш тема ) и да ги предлагаш след това е пропаднала и на твое място бих се замислил дали да продължавам.
 
Благодаря за меннието, оценявам го, ще го анализирам.
Нека не звучи като оправдание, но идеята ми е да покажа, че и аз мога да създавам /разбирай, инсталирам, конфигурирам, настройвам, добавям функционалности/ и да доведа до вариант "интернет магазин можещ да извърши коректна продажба". А ако, някой има наистина нужда и прецени, че би му вършило работа, ще се свърже с мен. Варианти за различна от показаната визия, функционалност и възможности колкото искаш.
Що се отнася до това дали е правилен модел на представяне на дейността която извършвам, времето ще покаже. Нали за това сме във форум "предприемач". Смисълът на думата ме провокира да "предприемам" различни начини на представяне. По този начин създавайки готов почти финализиран продукт, мен лично не ме затрудява, а напротив обогатява със всяка една инсталация и конфигурация, затвърждавам знания и се доусъвършенствам. Аз лично смятам, че в пъти е по добре да се работи, отколкото да се стои и чака на помощи от държавата.
Колкото до" Нали знаеш, че тук повече от 20 лева няма да ти дадат" - колкото-толкова. Всеки има право на виждане, а и аз не искам някой да ми "дава". Идеята е на този който му трябва да види темата и да знае, че някой може да му направи това или подобно според неговите нужди.
Поздрави и хубави и усмихнати празници!
 

Горе