Пренасочване сила на линкове от една страница към друга

mantaman

Well-Known Member
От заглавието сигурно не стана много ясно но идеята е следната.

Към дадена страница от сайт (продукт в онлайн магазин) имаме натурални качествени линкове - Самата страница се класира по ключовата си дума но тя е с много малко търсения и не върши работа и само се хаби силата на линковете.
Идеята е някак си вероятно през хтаксес да се пренасочи тази страница към към категорията и по този начин да влеем сили на категорията.

А конкретният случай който ме накара да напиша тази тема е доста смехотворна - Видях в ГУМТ че имам линк от един конкурентен сайт - Влезнах да видя как ще имам линк от тях и установих че идиотите са копирали текст от мен обаче са го копирали барабар с линковете и сега в описанието на тяхната категория където са споменати някои продукти има линкове но вместо да водят към техните продукти водят към моите :)

Въпроса е как да ги впрегнем подобни линкове да работят по пълноценно за по важни страници.
 
От: Пренасочване сила на линкове от една страница към друга

Мерси много - А със самият продукт какво да направя - да го изтрия и да го въведа на ново (с ново заглавие мета тайтъл и описание) за да получи нов адрес ли? защото все пак си е хубаво продкта да го имам на сайта
 
От: Пренасочване сила на линкове от една страница към друга

Да, въведи го наново с друг тайтъл и описание. Хем ще пренасочиш силните линкове към категорията, хем продукта също ще присъства там.
 

Горе