Препоръка за афилейт партньори

slavchev

Well-Known Member
Здравейте, искам съвет от хората, които се занимават с афилейт програми да кажат някой доказан и надежден партньор. Важно е да се отбележи, че става въпрос за спортен сайт, насочен предимно към футбола. Повечето букмейкъри имат някакви грандиозни изисквания и вместо да им привличам клиенти, имам чувството че по-скоро кандидатствам за някакъв кредит. Какви са тия простотии? Очаквам мнение от хора с опит, но и другите могат да споделят виждането си :)
 
От: Препоръка за афилейт партньори

Ето ти възможност. Стани букмейкър и направи най-добрата афилейт програма която някой е виждал :wink:
 
От: Препоръка за афилейт партньори

Колега за футбол не съм виждал по-добра програма от тази на букмейкърите. Би ли споделил какво те дразни в техите програми, ако можем ще помогнем.
 
От: Препоръка за афилейт партньори

Ами да ти кажа какво ме дразни...значи регвам се в bet-at-home няма никакви изисквания, всичко точно, лесно и бързо. Sportingbet са доказани на пазара и съм много доволен от тях, но афилейт програмата им им мега изисквания. Искат ми банково извелчение, копие от лична карта, бележка за платени комунални услуги за последните 3 месеца... е чакай малко, аз фирма ли ще отварям, кредит ли тегля или им ставам партньор. Кви са тези глупости, тия нормални ли са? Няма такива изисквания, или вършиш работа, или го духаш, с тия правила направо ги отписах по всички параграфи и никога няма да влезна в сайта им, дори си закрих сметката!
 

Горе