Препоръка за хостинг в САЩ

sparc

Active Member
Имам нужда от споделен хостинг за сайт, Сайта е статичен и не изисква голям ресурс. Единственото условие е дата центровете да са на територията на щатите, и да позволява ftp достъп. Интересуват ме предложения за изпитани хостинг компании.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

Аз също съм за hostgator.com , имам три хостинга при тях и съм доволен. Е на моменти имам проблеми с тях ...но сравнение с другите доставчици, гатора е на първо място. Най-важното е че супорта им е на ниво.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

Други предложения, виждам, че godaddy имат изгоден план със включен домейн за 1.99$. Те имат ли дата център в щатите.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

ако ти е важен сайта пазарувай при хостагатор без да се замисляш. nodaddy sucks. Ако цената е фактор вземи си от hostbulgaria.com 3лв- в щатите са им сървърите, за малки сайтове вършат работа.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

Как е поддръжката на Host Bulgaria. В сайта им не пише, колко процента са uptime гарантират.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

Ами да ти кажа, писал съм на support-a само един път, защото бяха паднали сървърите за повече от 15 минути и ми отговориха бързо. Имам мониторинг на сайтовете за uptime(на най-стария сайт показва 99.92% uptime) и като гледам средно 1 месечно да има някакво пропадане. За 3 лева е добре. Аз ползвам и лично IP по 1.5 на месец което също е изгодно според мен.
 
От: Препоръка за хостинг в САЩ

Супер са. Само с тях работя от 4 години. От три месеца ползвам и хостинга им в САЩ за английски сайт - никакви оплаквания за downtime, съпортът винаги е бил отзивчив и бърз.
 
Последно редактирано:
Ще пробвам Хостгатор, но темата е от 5-6 години, и за да не отварям нова тема ще ви помоля за по-актуални мнения.

Трябва ми хостинг в Щатите, за да преместя един WP сайт, на който 99% от посетителите му са от там. Сайта е добре оптимизиран според мен, качен е на Cloudflаre и има около 500-700 посетители на ден. Цената на хостинга няма значение. Важно за мен е, че и колкото и качествена да е услугата може ще се наложи нещо да се пипне по сървъра и затова държа на добър и бърз съпорт.

Моля, не ми предлагайте coolicehost! В момента съм при тех.
 
Здравей,

По всичко личи, че си се погрижил добре за сайта си.
Прехвърлянето на WP-то е стандартно, но може да избереш хост, който предлага free transfer.
Относно специфичните настройки, за които си споменал - можеш да се свържеш с компаниите, които си набелязал, по чат/телефон/имейл и да зададеш конкретни въпроси. Това може да ти помогне да добиеш по-добра представа относно услугата и възможностите за различни настройки.
 

Горе