Препоръки за моя сайт

Nulata.com

New Member
Здравейте,
като за първи пост, ще е добре първо да се представя.
Казвам се Иван, на 18 години, занимавам се любителски с уеб програмиране.
Та почти завърших един мой проект, но преди официално да го стартирам ще се радвам да чуя вашите критики, препоръки и мнения за него.
Става дума за блог платформа.Да, баналната идея за блог сайт .Направих следния проект, не с цел пробив на пазара, а по-скоро защото ми беше интересно да го правя, а и не на поседно място, исках да развия PHP уменията си до някаква степен.Определено процесът на изграждане на сайта беше доста поучителен за мен, така че дори и да погреба проектът няма да е напразно .
Сайтът може да видите на този линк --> http://www.nulata.com .
Както казах това е блог сайт.Регистрирвате се и започвате да пишете във ваш собствен блог за каквото решите.
Убеден съм, че има много бъгове, но се надявам малко по малко да ги изчиствам.Така че ако намерите нещо съмнително, ще се радвам да го репортнете.
Не съм сигурен дали през всички браузъри дизайна е един и същ и дали не се скапва.През IE и лисицата ми изглежда добре, ако имате възможност кажете дали всичко е наред и през други браузъри.
До няколко дни ще пусна и английска версия на сайта.За момента съм добавил само основните функции за развитие на блог, но с всеки изминал ден ще добавям нови(поне се надявам).
Та това е общо взето, всякакви критики и съвети са добре дошли.Не се засягам лесно .
Мерси предварително
 
От: Препоръки за моя сайт

Добре дошъл

Желая ти успех с програмирането
 

Горе