Препоръчайте ми безжична клавиатура

madseason

Active Member
Здравейте,

Търся си нова клавиатура. До сега ползвах една с кабел - Dell 8175. Но много се разтрака и искам да я сменя с нещо по-читаво и безкабелно.
Клавиатурата ще се използва предимно за кодене и писане на писма. Няма да играя игри с нея. Единственото ми условие е клавиатурата да няма излишни рамки отстрани, т.е. да е подобна на Dell-ската. Не ме интересува дали е с бързи клавиши. Искам да е стандартна и да има Нум Лок панел. Ако е тиха, ще е голям плюс.
Бюджет до 100-120 лв.
Моля за препоръки!
 
Някоя на Logitech вървят и в комплект с безжична мишка. Издръжлива батерия, много добра, ползвам вече две години.
 
От: Препоръчайте ми безжична клавиатура

Като гледам то май друга препоръчвана марка няма. Замислям се за този комплект:
Logitech MK520 - 100 лв
Чудесно ми се вързва в бюджета, а ще имам и бонус мишка.
Другата, която гледам много я препоръчват по разни форуми е:
Logitech Wireless Solar K750 - 122.75лв
Втората е на ръба на бюджета ми. Не съм сигурен дали ще мога да осигуря достатъчно осветеност, за да се зареждат батериите. Бих се радвал някой да сподели преки впечатления за някоя от двете клавиатури. Като форма и подредба на клавишите и двете ме устройват идеално.
 
От: Препоръчайте ми безжична клавиатура

Един съвет когато купуваш безжична джада бори се за добра гаранция вземи си я от някаде където имаш по дълга гаранция. Понеже преди няколко месеца си купих и ми се скапа тъпия предавател(transsync) и единствения начин да се оправи е или нова или всичко в коша. Но за щастие ми беше в гаранция така че гледай да е 12-24 месеца.
 

Горе