Препоръчайте ми евтин хостинг

От: Препоръчайте ми евтин хостинг

:beer:
Тук сме доста комшии.
Хост България - 10 независими сайта, 3 Гб. Когато съм се обърнал към тях за нещо, съм получавал отговор почти като на Скайпа. Ще се преместя, само ако ме изгонят. :|
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

Моята препоръка: виж това хостинг предложение! Освен дето е евтино и е за неограничен хостинг, ти дават безплатен домейн и $150 в рекламни кредити за Гугъл, Фейсбук и Яху.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

Тези двата скоро не са ми правили проблеми*. Опитваха се да ми продават VPS (защото сайтовете ми доста товареха - Wordpress/Buddypress с отворена регистрация), обаче като видяха, че предпочетох да ги спра се отказаха и не са ми досаждали. А освен това последно време изчислителната мощност поевтиня и не им е изгодно да си гонят клиентите като ги карат да купуват по-скъпи услуги.

http://bit.ly/f7jujd (афилиейт линк**)
http://bit.ly/xWWt0G (афилиейт линк**)

* Не ползвам техните DNS сървъри, а тези от доставчика, от който купувам домейните (всеки регистратор на домейни предлага безплатен DNS). Така че не съм сигурен, че DNS сървърите им няма да правят проблеми (преди може би две години правеха проблеми, сега не знам).

** Това значи, че може да спечеля комисионна ако някой купи хостинг след щракане на тези връзки. Хейтърите, които искат да си купят хостинг, но не искат аз да спечеля пари от това, трябва да изтрият бисквитките и да посетят сайта чрез изписване на домейна в полето за адрес на браузъра (hostgator.com, lunarpages.com). Така аз ще съм прецакан, но доставчика на хостинг ще спечели повече (трябва да решите кого искате да прецакате повече - да си хейтър не е лесно, няма как да прецакаш всички).

Ако решите да ползвате някой от тези доставчици, имайте предвид, че вероятно ще ви искат сканирани документи за самоличност (може и други неща).
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

За хостинг в България ето евтин хостинг, но също така и качествен SEO хостинг. Подходящ е за слабо посещавани сайтове. Вече има и до 16 различни IP адреса в различни мрежи.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

fatcow.com/product/let-us-win-you-back.bml?key=shamrock&cid=886

1 USD за една годинина.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

Благодаря на fireted за линка към промоцията на дебелата крава.Дано ти признаят регистрацията и си вземеш 100-те долара от афилиета.Това е един добър хостинг,но трябва да се внимава при подновяването ,защото ако не закачиш някоя нова промоция .автоматично ще ти дръпнат 130 долара за следващата година.А за да си пробваш проектите има доста безплатни хостинги.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

SMS Hosting не са от най-качествените. Преди бях техен клиент и не бяха изобщо на ниво. Сега след около 6 месеца може да са добри, но не ми се вярва. Принципно откакто закупих качествен хост, а не тея от 1,20 смс-чета видях голяма разлика.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

Ако става въпрос конкретно за СМСхостинг.бг искам да кажа, че преди 40-50дни купиха нови сървари, говорих със собственика и ми каза, че за сега няма проблеми. Преди седмица взех един домейн и хост да ги пробвам и за сега може да се каже че не съм срешнал проблеми и аз.
 
От: Препоръчайте ми евтин хостинг

Ето и от мен един евтин и наистина качествен хостинг.Започва от 36 лева.Неограничен трафик и неограничено пространство.По-добрър и евтин хостинг от това няма!
computer-tehnik.com
 

Горе