... недай си боже стане нещо по моя вина какво следва ?
Е, няма какво толкова да стане, изключвам нещо нарочно. И все пак, да речем, че е станал пожар, банята на съседите над теб тече или има влизане с взлом. Ако в застраховката са включени и тези клаузи, би трябвало застрахователя да плати щетите. Ако си коректен и наемодателя ти не е някой изперкал няма от какво да се притесняваш.
Да точно това имах предвид,не че ще тръгна да чупя и ломя,а и хазяите са ми много пекани .
Такива хора се срещат рядко,чак им се кефя колко положително са настроени
http://www.hdi.bg/ тези са част от една от най големите световни застрахователни групи и имат онлайн калкулатор може да си поиграеш с различните покрития
http://bulstrad.bg/bg/sproduct/булстрaд-бонус-дом
на тези има презададен планове ама не ги гледай могат да ти сметна изяло къстъм с различни опции
:lol:Клауза Ж: НОВО!
Злополука на член от семейството / домакинството
Клауза З: НОВО!
Злоумишлен палеж и злоумишлено взривяване
Ами аз не съм много съгласен.
Застрахователите изплащат смешни пари...
След земетресението ми се напука стената, която е еркер.
Е платиха, около 150-200лв, което не стига само за материалите...
Мислех си точно за тези първите или Алианц.
А от булстрад съм изненадана, виж какво предлагат:
:lol:
хди е хубаво та имаш някакъв сот - дори и локално свързан само да пищи или подсилени брави тогава например клаузите за кражба стават наполовина по евтини, поне това видях като си играх с калкулатора май други интересни и различни моменти няма... не разбрах какво е според тях общо имущество и дали се има предвид нещо по имота или е отделна застраховка.. ако с някой братовчед имате общи неща вътре например
еми това на Булстрад е ако някой те мразят, хейтъри много иначе и хди го има като клауза в калкулатора, иначе аз за тях предположих че имат за под намем,
Клауза И:
Загуба на доход от наем
това предполагам е удобо ако имаш някакви заеми и вноската по тях е обезпечена със прихода от наем.... имат неща за който системата в България не предполага че може така
Това пък за какво ти е?сега се чудя имали банка която да дава заем с такова обезпечение...