Препоръчайте ми програма...

banditko.info

New Member
Бихте ли ми препоръчали програма с която да изкарам някое и друго левро :)
Сайта е на тема покер турнири, но адсенс не поддържа сайтове с хазартна насоченост. Домейна го купих с идеята да го паркирам някъде, но не намерих и подходящо място - не знам как мога да си получа парите от SEDO (peypal не е пълнофункционален за България)
Та дайте моля ви някаква идея какво да правя.
 
Един въпрос относно тези програми - плащането е за клик, или е процент от сума платена от играч регистрирал се през мой линк.
Като знам какви суми вкарват гемблърите, предполагам че е на клик, ама да попитам.
 
на процент от загубеното или твърда цена на играч при уилям хил е 20 паунда твърдо при другите има до 30% live time не съм виждал такава програма на клик. ако тъсиш да показваш реклама с такава насоченост може да пробваш Бивдертаизер
 
А относно идеята за паркирането?
Имате ли някаква идея как мога да получавам кеш от паркирани домейни (за България), и от кое е по-вероятно да се спечели ?
п.с. А дали бих спечелил някой цент от banditko то4ка info ?
Да пробвам ли битветайзера за него ?
 
Пробвай наред. Каквото се сетиш. Замисли се кое би привлякло потребители.. Направи го. Направи 5-6. Вдигни им PR, прекарай малко трафик през сайта. Все единия ще вади пари - другите ще ги продадеш след време като поостареят. Нищо не губиш, освен времето.
 
Времето, изгубено в труд, не се губи. Някои неща просто не стават наготово :) А пък ако ти е толкова ценно времето, че не можеш да си позволиш да пробваш, какво се занимаваш изобщо ;) Продължавай да правиш това, което правиш в момента и се развивай натам :П
 
DeyanMarkovski каза:
Тия ми имитират сайта с лаптопите.

Млако са по сериозни от колкото си мислиш :)

rob.png
 
Един ден и аз ще изглеждам така, ще си купя черен костюм с черна вратовръзка : ] няма да съм като сега да са мъча със старите гащи и с hit.bg : ] Хаха даже ще съм по-добре от тях, щото няма да съм оплешивял като тях.
 
DeyanMarkovski написа:

Тия ми имитират сайта с лаптопите.


Млако са по сериозни от колкото си мислиш Smile
Малко ли та те са си огромни има три сайта в които съм имал акаунти и този е един от тях :)
 

Горе