Препоръчайте ми система за разплащане

Дискусията в 'Банки - Банкови Карти' стартирана от sstankov, Ноем 5, 2018.

 1. sstankov

  sstankov Active Member

  Рег.:
  Септ 29, 2013
  Съобщения:
  591
  Харесвания:
  92
  Точки:
  28
  Към момента предлагам на клиентите си плащане с PaySera, които имат офис в България и съм доволен.
  Искам да предложа и други видове, освен PaySera и PayPal.
  Имах сметка и ползвах SKRILL, но идеята да ми държат 3 месеца по 30% в сметката + увеличаване на таксите не ми е ОК. Освен това получих и мейл, че прекратяват работа с бизнес клиенти и след това нямам идея какво се случва там.
  Та, моля за предложения от колеги с реални бизнеси и опит !
   
 2. Mat

  Mat Active Member

  Рег.:
  Март 15, 2014
  Съобщения:
  170
  Харесвания:
  83
  Точки:
  28
  Payoneer - дават ти карта, с която можеш да теглиш пари във всяка една страна в света от банкомат + онлайн разплащания.

  Минуса е, че ти взимат 1% от всички постъпления и таксата за теглене от банкомат е 3 долара и малко, но иначе е супер удобен начин за вършене на бизнес разплащания.

  Като минеш един определен обем на пари, които са ти минали по сметката, може да пускаш Иизсквания за плащане по мейл, където клиента може да плати лесно с кредитна/дебитна карта директно от линка в мейла. Също получаваш и виртуални банковеи акаунти в редица държави като САЩ, Англия и Германия, и може да изискваш и за други места, като това прави изключително лесно да получаваш плащания в различните валути или когато даден посредник има изисквания да имаш банкова сметка в някои от тези страни.

  Сигурен съм, че до 5-10 години тази карта ще бъде третирана като алтернатива на PayPal що се отнася до получаване на пари от онлайн бизнес услуги и продукти. Вече имат интеграции в Амазон, Ракутен, UpWork и редица други места. Само се надявам скоро да добавят и Etsy.

  Поздрави!
   
  sstankov харесва това.
 3. sstankov

  sstankov Active Member

  Рег.:
  Септ 29, 2013
  Съобщения:
  591
  Харесвания:
  92
  Точки:
  28
  Благодаря ! При мен всички постъпващи суми от продажби идват директно в банковата сметка на фирмата ми, така че нямам нужда от дебитна или кредитна карта. За колко време се спират постъпленията преди теглене и какъв процент блокират, и за какъв период от време ?
   
 4. Mat

  Mat Active Member

  Рег.:
  Март 15, 2014
  Съобщения:
  170
  Харесвания:
  83
  Точки:
  28
  Нищо не са ми блокирали на мен досега - парите ти идват за около минута-две след като пуснеш плащане към картата( поне от компаниите, с които работят, не знам ако е неинтегрирана компания дали е толкова бързо).

  Можеш да си изтеглиш част или цялата сума от банкомат 2 минути след като си си пуснал превод към картата или някой ти е платил.

  https://www.payoneer.com/payoneer-mass-payout-companies/

  Аз ги ползвам в комбинация с Амазон и UpWork, както и с няколко маркетплейса, които не са изброени в този списък, където продавам мърчъндайз. Супер удобно е да си получаваш пари през тях, аз ги ползвам наравно с ПейПел, за да не разчитам напълно само на едните или на другите, но Payoneer са по-удобните честно казано тъй като разполагаш с парите си веднага, таксите за получаване на пари са по-малки като единствения минус за мен е превалутирането на банкомата, което БГ банките правят, но за това главно ползвам Payoneer-ската карта да си плащам бизнес разходите в оригиналните им валути, най-често долари и така тегля по-рядко и не губя пари в превалутирания.
   
  Последно редактирано: Ноем 5, 2018
  sstankov харесва това.
 5. sstankov

  sstankov Active Member

  Рег.:
  Септ 29, 2013
  Съобщения:
  591
  Харесвания:
  92
  Точки:
  28
  Благодаря !
  Току-ще се регистрирах.
   
 6. sstankov

  sstankov Active Member

  Рег.:
  Септ 29, 2013
  Съобщения:
  591
  Харесвания:
  92
  Точки:
  28
  Уви, получих мейл от Payoneer, че не предлагат getaway за Presta Shop.
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice