Препоръчайте ми хостинг в САЩ

vikiana

Member
Някой знае ли добър хостинг в САЩ, който приема сайтове, които съдържат информация и продават генерични фармацевтични продукти онлайн (продукти, които се продават само с рецепта). Интересува ме хостинга да е именно в САЩ, защото е необходимо да регистрирам .us домейн. Благодаря предварително!
 
От: Препоръчайте ми хостинг в САЩ

Проблемът не ти е хостинга, защото такъв ще ти дадат безплатно от афилиейт програмата. Можеш да си купиш .us домейн и да ползваш хостинг във всяка държава.

Проблемът ти са закононарушенията, които правиш:

- Ползване на чужда търговска марка (нали на сайта ще пише, че продуктите са аналози на ******™, *******™, *******™ и т.н.?)
- Незаконна продажба на контролирани субстанции (вещества забранени за продажба по този начин)
- Фалшиви данни във whois на домейна (нали няма да си пишеш истинските данни? за .us никой не продава whois protection, защото е забранено)
- Продажба на лекарства чрез сключване на договор от разстояние (забранено от нашия ЗЗП)
- Данъчни престъпления (нали няма да плащаш данъци за спечелените пари?)
- Вероятно фалшиви лекарства (от къде знаеш, че ще дават на клиентите това, което са поръчали?)

Има начин да си купиш домейна с електронни пари, които по-трудно се проследяват.

Фармацевтичната мафия не спи и няма да и хареса, че продаваш продукти, които същата тази мафия е защитила с патенти. Законодателството е на страната на фармацевтичната мафия, а ти се явяваш нейна конкуренция (да поясня, ако някой не знае: фармацевтична мафия наричам тези фирми, които патентоват лекарствата и плащат подкупи за законодателство с повече контрол върху хранителните добавки и лекарствата). Фармацевтичната мафия няма изгода от евтини лекарства (каквито ти искаш да рекламираш). Те за едни хранителни добавки извикаха Вецков в полицията, а ти искаш да се занимаваш с лекарства...

Даже според някои теории на конспирацията фармацевтичната мафия пуска в Интернет фалшиви лекарства за да плаши хората. Целта е хората да купуват от аптеките скъпи лекарства (които са патентовани и защитени с търговски марки) вместо евтините лекарства без търговска марка (само с името на съответната субстанция по INN), които са много по-евтини (и на практика идентични) с "марковите".
 
Последно редактирано:
От: Препоръчайте ми хостинг в САЩ

Happyslacker аз съм наясно с всичко казано от теб, благодаря за изчерпателния отговор. Държа все пак хостинга ми да е в САЩ заради по-добро заемане на регеоналните позиции при търсене, защото афилитета ми предлага единствено хостинг разположен в Русия. За да не се получи случката на Вецков имам намерение на хостинга да разположа блог, който ще препраща част от посетителите към реалният магазин (но той е регистриран на името на афилитет програмата и е на техен хостинг).
 
От: Препоръчайте ми хостинг в САЩ

И защо смяташ, че след като сайтът изглежда като блог е по-безпроблемно?

По принцип всеки хостинг върши работа до момента, в който някой подаде оплакване (донос) или ако хостингът има политика да преглежда сайтовете докато съответния служител забележи твоя сайт (последното е много малко вероятно).

GoDaddy много са се заканили на подобни сайтове, че ще ги спират, ако ги забележат.

По-важно е къде ще се регистрира домейна - за да може да се пренасочи към друг хостинг при инцидент.

При регистрацията на хостинга е добре да се посочи домейн без "pharma" в името, защото иначе някои доставчици директно режат.
 
От: Препоръчайте ми хостинг в САЩ

Самия блог няма да продава медикаментите, той ще съдържа статии описващи страничните симптоми при основните нозологични единици. Например статия описваща страничната симптоматика при болни с диабет, целта ми е в края на статията да има списък с най-често използваните медикаменти за лечение на страничните симптоми и именно самите симптоми ще служат като линк към описанието на продукта (проспекта на медикамента, а не към пазарната количка на същия). Именно сайта, на който е разположен проспекта ще съдържа вече линкове към трети сайт, от които медикаментите ще могат да бъдат закупени. Последните два сайта не са мои, по-точно не са регистрирани на мое име, а на име на афилитета. Смятам, че след такова тройно преминаване на потребителя службите на реда няма да имат претенции към мен, но все пак държа всичко да е изпипано максимално.
 
Вецков да се включи само че му взеха и .us домейнът вече, така че ако ще взимаш .us си намери човек от САЩ или чийтвай.
 
От: Re: Препоръчайте ми хостинг в САЩ

Здравейте :)

Понеже видях че стана дума за bluehost, реших да дам и моето мнение по въпроса. Взех си преди време един хостинг при тях и още в първия ден имах проблеми. След това във втория също. Тогава щях да се откажа, но си казах че явно е съвпадение. Обаче постепенно като почнах да използвам хостинга, да качвам разни работи, забелязах че абсолютно винаги той работи изключително бавно. Независимо дали ъплоадвам или даунлоадвам той винаги беше като на забавен каданс. И то не само веднъж, два пъти. Винаги когато го ползвах беше така. Понякога дори браузъра се отказваше да зарежда и показваше празна страница.

Преди да изтекат 30 дни реших да се откажа и ми върнаха парите. Тогава си взех hostgator, който е и по-скъп. Не мога да го препоръчам обаче, понеже съм го ползвал изключително малко, но поне не работи на забавен каданс.

Ами това исках да кажа, просто казвам какво стана при мен. Може да съм попаднал на скапан сървър или нещо друго, но го имайте предвид.

Поздрави.
 

Горе