Препоръчайте фирма за закупуване на термопреса и материали за щамповане на тениски!

floervesvkeir

New Member
Здравейте, колеги!
Позволявам си да ви нарека такива, въпреки, че основно чета, но от доста време съм част от форума и за някои от Вас имам вече изградена някаква представа на база мненията, колкото и странно да звучи. :)
Вече повече от 10 години, успоредно с доста други неща, с които се занимавам, развивам и дребен бизнес с търговия на обувки, облекла и аксесоари с малък физически и онлайн магазин. Имам някаква скромна спестена сума и искам да ги инвестирам, докато инфлацията не ги е хапнала, в дребно разширяване като започна да щамповам тениски. Имам идеи, отделно и другите ми хобита (де факто и работа, защото изкарвам пари от тях) предполагат приемлив таргет клиенти и искам да закупя термопреса с плот и всичките необходими консумативи (с постоянна възможност за зареждане) за качествена сублимация на тениски от памук и футболни екипи от полиестер.

В тази връзка, отварям темата с молба, ако някой от Вас има мнение, впечатление или дори съвет, относно някоя от фирмите на българския пазар, които предлагат подобно оборудване, да го сподели.
От София съм, предпочитам личния контакт, ако имат някакъв офис/магазин/шоурум, да отида на място. Не съм многознайко и съм наясно, че не разбирам от всичко и дори е желателно ако предлагат някакво обучение, било то и срещу заплащане, за работа със софтуера/хардуера, с който работят.

Благодаря предварително на всички отзовали се и пожелавам успешен бизнес!
 

Горе