Търся: Пресъздаване на уебсайт layout/тема

Mat

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
2   0   0
Здравейте,

За мой проект ще ми трябва тема с функционалности на 90% близки до този уебсайт: http://bestfantasybooks.com/

Някой може ли да ме посъветва дали това нещо може да се постигне с WordPress, и съответно колко пари би струвало да се направи, горе-долу.

Ако някой може да се справи, бих се радвал да знам колко очаква да струва един подобен проект за изработка.

Поздрави!
 
Да, напълно е възможно. Ще е добре обаче да се направи едно задание (или ако не пълно задание - то поне обиктовено описание на функционалностите ), защото примерният сайт е направо трагичен - 2 страници отворих и едната дава Forbidden, другата Not Found и е пълно с начупени ресурси като цяло.

Доколкото виждам има функции за класации на книги, UGC (най-вероятно се одобряват?) и автори като основни функционалности. Това са неща, които лесно се постигат с WP.
 
Да, трябват ми гореизброените от теб функционалности + възможност за линкване към Амазон продукти натурално от класации + полето за спонсорирани обяви между 3-та и 4-та позиция на листовете + възможност за коментиране + подобни функционалности на менютата в ляво, горе и дясно на главната страница, като може би главната промяна ще е поместването на блог по средата.

Просто искам да направя нещо подобно като хоби проект, тъй като този сайт вече не е особено активен, а аз активно чета 100+ книги от жанра на година, т.е. съдържанието няма да е проблем - но не мога да намеря готова тема с близка функционалност, може би търся на грешното място.

Сигурно с Divi може да се постигне нещо подобно, но нямам нерви да се занимавам с този билдър, така че бих предпочел някой просто да го изгради от нулата или да купя подобна тема и да се преправи.
 
Мога да ти го билдна на Ларавел стак, 1 към 1 както желаеш, с админ панел какъвто искаш и каквото искаш в него, без излишъците на wp , но ще ти струва малко повече, заради писането от нулата. На WP ми се вижда бая хардкодване на къстом филдове, и после труден за донаписване /меинтенанс ама знае ли се, вижда ми се по-скоро ларавелски проект отколкото WP.

Като неща, като ларавел девелопър, виждам

Core Best Fantasy Lists

Best Decade Lists

и т.н.. от сайдбара нещата, отделен модел BestOfList , към него List, който държи вече всеки отделен айтъм / който е описание и линк към амазон/ снимка, дето после се пренареждат с priority кое под кой номер да излиза. Те вече си имат коментари към тях, като гледам дискуз сложен аддон.
След това имаш едни Автори, които ще са закачени или не с отделните листинги. Категориите не им работи на сайта, предполагам и те, един блог с артикъли, анкетата вероятно, и е това що годе.
 
Последно редактирано:

Горе