Продава се: Приятно предложение за продажба на новоизграден интернет магазин

nikolov42

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте колеги.

„Черен петък“ "Черна седмица", Черен уикенд"е, както стана модерно да го наричат мнозина по света.
За да не остана назад с модната тенденция, ето какво съм решил да предложа и аз в посоката „изгодна цена“.

Предлагам за придобиване този https://otnas.kupete.online/ новизграден готов инсталиран, настроен и конфигуриран интернет магазин, подходящ за продажба на всякакъв вид стоки разрешени от закона. /Стоките заредени в момента в него са демонстративни и не се продават/
Определил съм цена 1200 лв, като за днес/“черен петък“ 25.11.2022 г.,включително събота и неделя/ цената е 600 лв. Тази оферта ще е валидна до неделя 24.00 ч., след което ще бъде възстановена обявената начална цена. /Имам молба, да не ме молите да го запазвам. Първият платил печели./

Необичайно е, не е материална стока, но би могло да свърши добра работа, на този, който може и знае как да го експлоатира и вкара в правилната пазарна ниша.
Не е разрабовтван, защото е създаден преди ден, ще е необходимо новия собственик да го зареди с негова си стока. Тази към момента служи за онагледяване и тестване на работния процес на системата.
Към момента магазина е разположен на subdomain, като в много кратък срок, може да бъде преместтен/мигриран/ на желан хостинг с желан ваш или домейн.
Ако нямате такъв, мога да насоча към коректна хостинг компания, а може да бъде закупен и там където е сега. Всичко ще зависи от желанията на новия собственик и ще е предмет на обсъждане преди сделката.
Изграден е на водеща e-commerce система,/PrestaShop/ надграден е с тема и подходящи плъгини. Работи коректно, извършва стандартни продажби, изпраща уведомителни имейли на купувач и продавач при направена поръчка. С две думи след като се зареди с подходяща стока, веднага биха могли да се извършват продажби на листваните стоки.

Добавил съм редица полезни функционалности, като отбелязвам една важна за мен: Магазина има възможност да работи като Marketplace мултивендорна система.
Няма да обяснявам възможностите и, тя е за тези, които знаят какво е.
Вероятно ще е необходимо да се донастрои визуално и подменят банери, снимки, категории и др., но всичко това се случва по един много приятен начин.
С удоволствие ще осигуря и обучителен курс за работа със системата, до усвояване на необходимото.
Тези, които ме познават макар и задочно знаят, че се самоопределям, като интернет разработчик и по скоро като конфигуратор на системи, теми, модули и др., така, че може да се разчита на мен в рамките на познанията ми.

Продажбата на този магазин, не ми самоцел или жизнено важна, така, че дали ще се продаде или не, ми е все тая, но вложих средства, труд, време, мисъл и най вече идея, която остойностявам, та ако успея да я материзализирам, ще е добре, ако ли не здраве да е.
Отворен съм за предложения и идеи.

Желая успех на всички.
Поздрави!
 
Prestashop с готова тема, домейнът не струва. Действително ок за човек, който иска онлайн магазин и не разбира нищо от сайтове. Но за тая цена ще получи нещо направено специално за него, а не тепърва да преправя това.
 

Горе