Проблемче с PayPal

MihailMihov

Well-Known Member
Проблема е следният:
Тръгвам да купувам нещо от ибей и по време на плащането ми изписва "We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-3510. This happened because it has been denied by the card issuer." До миналия ден можех спокойно да пазарувам с тази карта. Валидна е до 2015 - не е от това. Не можах да намеря отговор в гугъл.
 
Какво ти е салдото? При мен това ми го е изкарвало, ако нямам достатъчно пари в картата.
 
Има. Парите ти се дърпат от картата, а баланса ти в пейпал няма значение.
 
От: Проблемче с PayPal

Извинявам се, че нахлувам така, но дали се оправи проблема? В Help-секцията на ПП пише да се пробвадруга карта или да се пробва отново по-късно пак с тази. Иначе и аз знам, че по принцип ако има пари в ПП баланса, се плаща първо от тях, а после от картата. Дано успеете да платите. :-|
 
При някои търговци е така, специално при ибей винаги ми се е случвало. Дори да имам положителен баланс в пейпал (но той да не достатъчен дори с 5 долара за разплащането), каквото и да плащам, парите винаги се теглят от картата. И да звъниш на банката - полза няма, ако нямаш пари в картата - няма да можеш да платиш.

Иначе казано с пример:
1. Слушалките струват 50 долара
2. В баланса в пейпал имаш 30 долара
3. В баланса на картата имаш 30 долара.

Вместо да се вземат 30те долара от пейпал и да се направи 20 долара транзакция, се прави опит за 50 долара транзакция от картата, където пък парите не стигат и за това ти дава горната грешка.
 
В такъв случай се свържи с ebay и paypal. След като имаш достатъчно пари в пейпал, не би трябвало изобщо да се обръщат към картата ти за да се изписва горното съобщение.
Впрочем верифицирал ли си адреса си в пейпал?
 
От: Проблемче с PayPal

Не намирам логичен отговор.

На всяко плащане имаш въпрос, по какъв начин искаш да платиш.
ПП фундс
карта
др. (не се сещам)

Ти си стар мембър на ПП, опита ли да поискаш съдействие директно от Съпорта им ? (малко са мудни и досадни...но друго не знам към какво да те насоча)

Трябва да е тикнато съответно по твой избор.



При мен картата е верифицирана, мога да правя трансакции от ПП към нея, и обратно. Но така и не можах да разбера Защо не мога да плащам с картата в иБей... опитах всичко, и все още ми казва да си ъпдейтна картата, скоро изтичала... а не е така.

Омръзна ми да се разправям с банки и ПП и си осигурих сума в ПП която ползвам за покупки, не е генерално решение на проблема ми, но все пак върши работа.
 
От: Проблемче с PayPal

ООоффффф, знаете ли, че май грешката е в мен и сте се пънали на празно... Пообъркал съм се с различните валути, понеже аз съм в долари, а ибея в паунди и май май наистина съм нямал достатъчно пари нито в профила нито в картата .. Ще изчакам тогава някой купувач за фб страничите ми в пазара да се намери и да видя тогава как ще е хавата. Мерси много на всички съпричастни все пак, оставям ви по 1 реп :)
 

Горе