Проблем или функционалност свързан с FB

rutera

Active Member
Здравейте,
направих една група в FB и се опитвам да си добавя едни 100-тина дружки вътре но ме резна FB като ми каза че не ползвам тази функционалност НЕправилно. Иначе казано ме блокира на 30-40-ят човек, и ми каза че след 12 часа ще ме разблокира.

Как мога да добавя повече хора наведнъж някой има ли представа. Четох, че има ограничение на 50 което е наложено от FB.

Мерси на отзовали те се.
 

BurnX

Well-Known Member
Предполагам е само за нови групи това , защото наскоро пратих спокойно 5к покани за няколко страници. Другото е може да има разлика между покани за групи и страници - аз го правих за страница.
 

rutera

Active Member
Да за страници е друго за страници може, за групи мисля че са огрничени, но все си мисля, че има начин да се добавят по-повече ... не знам за това и питам.
 

BurnX

Well-Known Member
Да за страници е друго за страници може, за групи мисля че са огрничени, но все си мисля, че има начин да се добавят по-повече ... не знам за това и питам.
СЛед като ти мине наказанието тествай да увеличаваш постепенно всеки ден по-повече покани от предния ден. Сам ще усетиш какъв лимит е позволен и какъв те блоква.
 

rutera

Active Member
То мина ама така малко на кантар се получава, малко като проба грешка. Ще тествам и ще видя. Но ако някой е по-запознат да каже.
 

Matey Hristov

Active Member
Фейсбук е създаден за хора , които имат свои собствени интереси. Харесват и споделят единствено това , което им се харесва. Също така тези хора не искат да виждат това , което не харесват. За това фейсбук като цяло правят много яки ограничения като цяло тази психология на клиентите да се запази и като цяло news feed да не ги "ЯДОСВА". За това в момента като правиш реклами , трябва да са мега таргетираните за да имат ефект. Също така специално за групите има адски много ограничения. Вие вкарвате определени хора в групите , но като цяло те решават дали да одобрят поканата или не. Преди не беше така , вкарваш някой в една група и той е там и вижда всичко в News Feed. Сега в момента като вкараш някой той трябва да одобри за да му излиза в News Feed. Преди години добавянето директно на аудиторията в група беше около 1500 - 2000 човека на 24 часа , ако превишиш ти блокират акаунта постепенно за определени дни , които при повторно блокиране се повдигат. В момента ограниченията са до 50-100 човека , още не съм хванал точната бройка. Но , като цяло това става голяма хамалогия и като бизнес за добавяне хора в групи ще умре със сигурност. За лайкове на страница , предполагам , че няма ограничения защото там си е било винаги с Invite и аудиторията избира дали иска да хареса или не. В момента има успешна опция от харесалите страницата да ги поканиш да влезнат в дадена група. В случая имам фейсбук страница с около 500 харесвания и имам вързана група към нея с link page. В групата публикувам директно от профилната ми страница. Скоро ми излезна опция да поканя хората харесали страницата да влезнат в групата директно от групата. Защото страницата реално е администратор на групата и в случая за 2 дни добавих към 400 човека , които са харесали страницата (Но те отново трябва да одобрят). В случая това може да се предлага като услуга от хора , които имат големи фейсбук страници - линкват страницата като администратор на групата и започват да добавят , но съм сигурен , че и там ще има лимити. Тези лимити със сигурност ще са по-големи , защото се очаква , че щом потенциалната аудитория е харесала страницата тя е таргетирана и в случая можеш да ги поканиш в групата , която е със същата тематика за таргетиране. Та , фейк профилите с аудитория са аут буквално. За това трябва да преминете към тази нова иновация на Марк шибаняка. Не съм сигурен от група на група дали не може да се пращат покани - трябва да пробвам.
 

Горе