Проблем при стартиране на игра

devoid

Active Member
Здравейте имам много голям проблем който се мъча да оправя 1 седмица по цял ден какво ли не правих свалях инсталирвах трих пак свалях инсталирвах и нищо и нищо . Случаят ми е бях по чужбина 1 месец и преди 1 седмица след като се прибрах като включих играта (wow) ми исписа следното :

" World of Warcraft was unable to start 3D acceleration. Please make sure DirectX 9.0c is installed and your video drivers are up-to-date " ,


незнам какво да направя повече и затова един приятел ми каза да пиша тук в този сайт , че може някои да знае , и така хора ако може някой да помогне ще почерпим задалжително ето еи до сега съм се мъчил да го оправя и немога и немога стана 4 часа , а само и да ви кажа че не разбирам почти нищо от такива драйвъри линдолси и тем подобни много съм зле в тия неща така че ако някои знае как мога да си го оправя ако може да ми обясни с по прости думи ще съм му много благодарен .

Благодаря ви предварително и се надявам че ще се намери някои добър човечец да ми помогне , !
 
От: Проблем при стартиране на игра

Май не е за тук темата...
 
От: Проблем при стартиране на игра

Ей, бях я почти забравил тази игра :) ( като се има в предвид колко време съм й отделял...) Както и да е. Относно проблема ти : Видеото нещо не го засича и ще трябва да си инсталираш нов драйвър или DirectX 9. Потърси в гугъл за драйвърите и DirectX 9 . Обнови си ги и ще тръгне.

П.П. - И на мен ми даде скоро същия проблем, когато реших да вляза да видя какво ново има в играта, обнових драйвъра на видео картата и всичко беше ОК
 

Горе