Проблем със сайт и адсенс

bdaa

Banned
Здравейте!
Имам проблем с един сайт. Вече е на едно 12 дни и още не е индексиран. Добавих го в около 300-320 директории с пр над 5. Обмених 2 линка и още никаква индексация. На какво може да се дължи това при положение че домейна е чисто нов - http://yourtravelinsurance.info/
Ето и другия проблем - адсенс. Сложих реклами с подходящ цвят за повече $$$ на клик. По принцип знам, че тази ниша се плаща с кликове от чужбина по 2-2.5$ а аз за 3 клика имам 33 цента това нормално ли е?

Благодаря :oops:
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Да, нормално е.
В нов сайт едва ли веднага ще цъфнат скъпи реклами, пък и е въпрос на късмет.
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Добавянето на сайт в толкова много директории за кратко време може да се приеме като black hat seo техника, и следователно гугъл да те вкарат в черния списък или т.н. sandbox.

Факта че е нов домейна, подкрепя напълно опасенията ми.

Повече информация за google sandbox
 
От: Проблем със сайт и адсенс

аз не разбах какво общо има цвета с цената на клик?
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Не вярвам всички кликове да са по 2$ дори и в тази ниша. Най-вероятно, ако имаш повечко кликове ще се появят и тези по 2$ :)
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Добавянето на сайт в толкова много директории за кратко време може да се приеме като black hat seo техника
А знаеш ли в колко директории и през колко време горе-долу трябва да се събмитне, за да не се приеме за black hat seo?
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Абе и аз да попитам - обикновено в директориите особено за безплатните линкове без реципрочни срокът за одобрение е доста голям. Седмици, дори месеци. т.е. няма как всички линкове да бъдат одобрени едновременно дори аз да ги субмитна за един ден. В такъв случай как ще се приеме за блек хат като линковете си излизат лека полека във времето.

а и още нещо как на нов сайт на десетина дни ще му излязат линковете, че и Г. ще ги приеме за блекхат?
 
От: Проблем със сайт и адсенс

Ако голям брой директории (колко не знам досега не съм бил наказван за линкове) те приемат на един път може и да се оплеска работата, обаче е малко вероятно да се случи.:)

Аз обикновено с digixmas за един ден адвам в 150 директории(някой път като ме до мързи 2 дена) и до сега не съм имал проблеми, одобряват в различно време.:)
 

Горе