Проблем със смяна на адрес / Държава в пейпал

vargov

Member
Здравейте,
Имам следния проблем:
Регистрирах пейпала си в бг без да верифицирам картата и да я аддна в акаунта , след което заминах за Англия и сега от тука искам да добавя английска карта и да се верифицирам , но не ми дава да променя Държавата , а само ми дава адреса , което не ми върши работа защото като направя плащане ще трябва данните от картата да съвпадат с данните от пейапал. Въпроса ми е какво да правя , как да сменя държавата и въобще възоможно ли е това?
 
Последно редактирано:
От: Проблем със смяна на адрес / Държава в пейпал

Държавата е НЕсменяема. Дори и да се звъни на поддръжката, ще ти кажат да си създадеш нов UK-ски acc, където да си добавяш к'вото искаш, вкл. UK bank acc.

Рекох да давам връзка от предходна тема за същото, където отговарях, и ставаше въпрос какво ще се случва в бъдеще при достигане на лимит и искане на docs (LINK), пък то още не сме стигнали до там :).

Забравяш за стария си акаунт, ще си го ползваш като се върнеш в BG. Нов, нова UK issued card, UK bank acc и действаш. Дано не си се логвал от там в стария си, че ще трябваше да сменяш и IP (нов dongle).

В предходния мисля че по факс им пращах нещата( ID , Bill) . Относно банк акаунта не е проблем като имаш адрес.
Значи основния проблем остава при вдигането на лимитите - пращането на ИД. Не може ли да се прати шофьорска книжка вместо ИД?
3 месеца по-късно изглежда, че не това е основния проблем, както се вижда.
 
От: Проблем със смяна на адрес / Държава в пейпал

жалкото в случая е че този път не става дума за моя акаунт , а за друг ( но регнахме нов на колежката с УК държава и всичко е ОК ) :) с моя още не съм пробвал за да видя какво ще стане . дефакто и аз трябва да си регна нов ама ще търся друго пс , ип и т.н .
 

Горе