Проблем със Skrill

manqga

Member
Имам проблем със Skill,регистрирах се вкарах дебитна карта вкарах 2 евро в акаунта за активация но въпреки това виждам Failed verification срещу картата.
Някой имал ли е подобен проблем ? Писах им но не съм сигурен че ще ми отговорят.
 
От: Проблем със Skrill

Имах същият проблем. Теглят произволна сума между 1 и 2 Евро и трябва да вкараш точната сума. Хубаво ама онлайн банкирането ми е в лева и се наложи да налучкам 3 пъти сумата и накрая ми даде, че не мога повече да пробвам и срещу картата пише Failed verification. Отговор от тях не получих а им писах да разрешим проблема...
 
От: Проблем със Skrill

Ползване на € баланс с BGN сметка/карта? Това при PP може и да върви номера, тук – не. Както сам каза, с налучкване и при 3-тия опит, нова карта.

Извод: Ползването на валутна сметка никога не е излишно. Трудно ли е, сложно ли е, не знам.
 
От: Проблем със Skrill

Нямам намерение да си правя нова карта. От там не минават пари, просто исках да си я свържа за всеки случай. Просто от скрил не си направиха труда да ми отговорят.
 
От: Проблем със Skrill

Мойта карта е Еврова както и на Skrilla но пак не стана.Ако направя нова акаунт със същата карта дали ще стане ?
 
От: Проблем със Skrill

Да и при мен беше проблематично при тази стъпка, но се усетих овреме и погледнах курса на банката ми за деня и учудващо от първия път успях да въведа точната сума, тя беше х.03 или нещо от сорта...
 
От: Проблем със Skrill

Или да хвърляме боб за да познаем сумата... Пейпал е по-грамотно с последните 4 цифри от референцията на превода
 
До колкото знам голяма част от екипа им за поддръжка са Българи. Защо не им звъннеш, вместо да пишеш?
 
От: Проблем със Skrill

Не съм намерил не съм званнал :) Ако някой от екипа чете да ми пише да помага.
 
От: Проблем със Skrill

Няма и да намериш - звънни им на телефона в Англия и чакай 2 минути по роботите и ще се свържеш с кол центъра им.
 
От: Проблем със Skrill

Ако някой има пейпал и skrill да разменим малко пари ще се радвам да помогне :)
 
От: Проблем със Skrill

Същия проблем имах, след втория неуспешен опит просто звъннах на банката и им казах да ми цитират курса си към датата на транзакцията и си оправих нещата.
 
От: Проблем със Skrill

Искам да попитам, ако не се верифицираш, можеш ли да оперираш спокойно до определени лимити? В смисъл такъв да прехвърляш от този акаунт на друг акаунт и обратно, за трансферираш пари до и от букмейкърски къщи и да плащаш услуги в Интернет.

Гледам, че има някакво и ограничение от 10 евро при прехвърляне на пари от акаунт на акаунт. Какво ще рече това?

Благодаря.
 
Какво му е трудното и сложното? Дърпат ти пари от картата, изчакваш поне 5 работни дни, взимаш си извлечение от банката или ако имаш е-банкиране оттам и виждаш точната сума. Ако е в лева картата, в скоби ти пише точно евровата транзакция колко е била.
 
От: Проблем със Skrill

На мен ми писаха да снимам личната карта и дебитната заедно една до друга и да им ги изпратя. След което ми я верифицираха. В последствие видя че е трябвало да видя изтеглената сума не в банковата ми сметка ами в акаунта ми при тях. За съжаление никъде не пишеше за това.
 
От: Проблем със Skrill

Сигурно не са те и уведомили да закриеш Expire Code/CVV + Digits между 7 (вкл.) и 12 (вкл.) при снимането на картата, а от ЛК да закриеш поне № на ЛК или части от ЕГН.

На мене навремето не ми приеха личната карта със закрити полета (чинно си бях закрил ЕГН-то и номера). Уж им трябваше да потвърдят само и името и възрастта, пък се заядоха, че трябвало да бъде чисто преснимана картата. Много спор му ударихме, ама останаха непреклонни. Говорим за преди 7-8 години от времената на Мънибукърс. Сега не знам как процедират.
 
От: Проблем със Skrill

Цитат от забутан FAQ:

Alternatively, you can verify a credit or debit card in your Skrill account instead of sending a photo identification document. You can do this by clicking on Cards and Bank Accounts, then Add Credit or Debit Card. Please note that you will still need to send a Proof of address.
 

Горе