Проблем със Zenphoto

Krassie

Member
Здравейте! Смених темата, която ползвам и искам да направя някои корекции, а не разбирам от програмиране. Иначе сайта си го направих сама, с малко помощ, разбира се. Темата, която ползвам забранява показването на описанието в албума, където са снимките, а вместо това се показва описание, където са всички албуми. Другия проблем е, че искам да се показва част от блога на първа страница, както в Wordpress. Да, знам, че Wordpress е най-подходящ за тази цел, но изгубих мнооого време в ровичкане, разучаване и качване на снимки и повече не мога да губя.
Сайта ми е: krasichocheva . com.
Надявам се, че все някой от вас ще може да ми помогне.
 
От: Проблем със Zenphoto

Аз бих потърсил друга тема.
Основна преработка на тема не е от лесните неща.
 
От: Проблем със Zenphoto

Няма друга тема, която да изглежда както искам. И тази не е идеална, но по-добра не мога да намеря. Намерих код от друга тема, който слага текст от последния пост в блога на първа страница. Сложих този код в полето за CSS, само че не знам къде да търся кода, към който е вързан. Някакви идеи?
 
От: Проблем със Zenphoto

Ако все още не си намерила човек, можеш да ми пишеш на лично. Не съм се занимавал конкретно с Zenphoto, но не мисля, че ще е по-сложно от другите CMS-и. За пари не го мисли, ще се разберем - нямам много време за странични неща и ако си помисля, че много ще се забавя, ще ти кажа, но поне ще се опитам до колкото мога да ти помогна.
 

Горе