Проблем с Блогър

От: Проблем с Блогър

Хахахах яжте ми хуя всичките тъпаци точно вие сте тези на които им липсват обноски а не аз защото вие нападате и въобще не помагате а аз просто се защитавам и имам обноски за разлик,а от вас.Ама то за да го осъзнаете това трябва сиво вещество а вие явно нямате! Нападате ме несправедливо и се заяждате за няма нищо нямате грам обноски всичките така че заслужавате да бъдете псувани по цял ден и това ви е малко даже ! Това което заслужавате това ще получите защото съм справедлив айде духайте под вода лапета недорасли измислени!
 
От: Проблем с Блогър

Пишката ми е пораснала отдавна но на вас долни мръсни курви от форума никога няма да ви порасне пишка защото сте мъже с путки и гейовете ви го слагат и ви е гадно заради това но какво да се прави истината боли!
 
От: Проблем с Блогър

Пишката ми е пораснала отдавна но на вас долни мръсни курви от форума никога няма да ви порасне пишка защото сте мъже с путки и гейовете ви го слагат и ви е гадно заради това но какво да се прави истината боли!

Класика :D бойлера, бойлера е твой!
 
От: Проблем с Блогър

Поредно Уникално парче........
Много ми е интересно, ако пак имаш проблем с някой блог, кой ще ти помогне.Хората му обясняват, той се дърви.Остави другото, ама се и хвали с това дето го няма :D :D
Аз му бих червения реп и това е......
Такива личности просто не заслужават да бъдат обсъждани в този форум.
 
От: Проблем с Блогър

Хахахах уникален съм да но уникално умен и готин а не като вас уникално прости ! Вече нямам проблеми с блоговете и то защото сам си помогнах очаквах някой от тук да ми помогне преди но уви всички сте долни малоумници и не ставате за нищо и явно нищо не разбирате и затова не помагате а се правите на много умни но уви жалки и тъпи сте и това е самата истина ! Хората обясвнявали- ХАХАХА ! Ей лапе тъпо неграмотно слабоумно ти си много сляп защото ясно се вижда че хората не обясняват а че се правят че обясняват и всъщност с нищо не са ми помогнали защото пишат неверни неща и неща които не са по темата ама ти си прекалено зает с домашните от даскало които цял ден не можеш да решиш и не си обърнал внимание и не си прочел даже какво са писали хората а говориш все едно знаеш за какво става дума.. смешен си педалче долно. Дървя се и то с повод а ти като не може да се дървиш ходи да ти ръгат путката и не говори малоумен клоун такъв ! Имам пишка и майка ти го е изпитала многократно така че я питай ако не вярваш мижетурко ! Вие сте мижетурки а не аз то се вижда всички сте пишман разбирачи и нищо не става от вас! Бил си ми червения реп хаха файдата въобще не ми пука то така се прави като завиждаш на някой много ясно че ще биеш червения реп защото си завидлива путка ама не ми пука за това като го правиш просто доказваш че завиждаш и че нямаш мозък! Такива личности като мен са доста по умни от теб и заслужават да бъдат обсъждани а такива личности като теб никой няма да ги обсъжда никога защото не заслужават да бъдат обсъждани това е жестоката истина малоумник грозен айде лапай пишката на майка си и бягай да си играеш не ме занимавай с глупости! Каквото си искам е мое това е истината, защото мога да имам каквото си поискам а вие не можете да имате нищо защото всички сте уникално тъпи и насрани духайте под вода! Имам каквото си искам а не каквото вие казвате тъпаци долни мухлясали!
 
От: Проблем с Блогър

:D подцених ситуацията а тя явно е много сериозна. Лалчо, ти мое да нямаш проблеми с блоговете ама явно те имат проблеми с теб.
Всички разбираме, че си професионалист и благородно ти завиждаме за опита и класата което притежаваш.
 
От: Проблем с Блогър

ХАХАХАХАХАХ ситуацията е много сериозна с теб а не с мен ! При мен няма никакви проблеми докато при теб има явно защото са очевидно явно ти има нещо ходи се лекувай тъпак. Даже не знаеш за какво става дума а коментираш... Ами така е те лапетата като теб нямат друга работа и затова така.. Сериозна е ситуацията с теб гледам така че се вземи в ръце не се изпускай лекувай се ! Лалчо си ти а не аз то се вижда ама си достатъчно слабоумен за да не го забележиш ! Нито аз имам проблем с блоговете нито те с мен ама ти явно имаш проблем със себе си и с 2рото ти аз.... Професионалист съм да не съм като вас долни форумни мишки които само пишат тъпотии и са неподготвени ще завиждаш много ясно защото никога няма да ставаш за нищо това е !
 
От: Проблем с Блогър

E се лекувам де, кво пищиш и хапчетата си пия, а твойто оправдание какво е? :D Хванал съм се здраво и се държа с две ръце, ако искаш има и ти де да го хванеш. Ама пък доктора каза да не се заяждам с олигофрени и да не споря с тях понеже ще ме доведат до тяхното ниво и тогава ще ме победят с опит!
 
От: Проблем с Блогър

ХАХАХАХ не пищя този който пищи си ти женчо ! Аз нямам оправдание защото нямам за какво да се оправдавам защото съм нормален а не съм тъп и луд като теб ! Духай под вода! Не искам да хващам нищо защото нямам нужда ама ти имаш нужда да хванеш някой гей за хуя така като гледам че на путката ти ѝ се ебе! А не съм олигофрен за разлика от теб така че духай супата! Ти си олигофрен няма как някой олигофрен да те доведе до неговото ниво защото ти си на това ниво откакто си се родил като гледам докато аз не съм олигофрен! Барай меча _!_ !
 
От: Re: Проблем с Блогър

най вероятно е кацаров ама да влезе да го каже с оригиналния си ник бана му изтече :) поне да си изпроси нов смело а не като срахлива мижитурка с нов ник

Или този с кръчмите и многото АЗ-а :D
 

Горе