Проблем с браузърите.

Ivan.Cekov

Active Member
Здравейте. Днес започнах да правя първия ми сайт и реших да го кача на hit.bg. Разбрах, че сайтът ми изглежда както аз искам само на Opera, на Mozilla Firefox и Google Chrome просто не личи, че е същия сайт. Моля, ако някой знае какъв е проблема, да ми помогне :oops:.
 
От: Проблем с браузърите.

Намерих си грешката,но още не мога да оправя менюто да седи на едно място във всички браузъри.
 
От: Проблем с браузърите.

Пич, представям си що за издънка ще ти е, гледам си малък, учи се на wordpress
http://wordpressthemesgallery.org/ - гледай какви теми има, какво нещо, и всичко това е поднесено с админ панел без да ти трябват абсолютно никакви познания в хтмл, а впрочем hit.bg не потдържа php и ще трябва да се насочиш към друг хост провайдър, но със сигурност ако имаш желание да се развиваш в тая сфера> тегли една майна на тия хтмл-ки дето едитваш и почвай wp
 
От: Проблем с браузърите.

Знам, че hit.bg не потдържа php и за това питам как може да се направи на html и css. Прав си, още в началото съм и ми е много интересно. Ще отворя и wordpress да видя, също така ще се опитам и да направя блог :) . Знам, че като почна wordpress, html, css и bloging няма да се получи нищо, но сега ги пробвам да видя кое ще ми хареса най-много и ще се развивам там. Утре ще видя wordpress, но сега лягам, защото стана късно. Лека нощ :) .
 
От: Проблем с браузърите.

Благодаря на всички за съветите и за информацията. Сега се захващам с wordpress и ако имам проблеми и въпроси ще се обръщам към вас, ако нямате нищо против :) .
 
От: Проблем с браузърите.

Според мен по-добре не бързай да купуваш домейн и хостинг, освен ако не разполагаш повечко пари и не ти е проблем да ги дадеш само за експериментиране. Има достатъчно уеб хостинги, които са безплатни и поддържат PHP и можеш да инсталираш всяка готова система. Натрупай малко опит и начин на решение на проблемите и тогава, когато ти се изясни в общи линии от какво точно имаш нужда си купи домейн, хостинг и направи сайт.
 
От: Проблем с браузърите.

За сега няма да си копувам хостинг и домейн, а ще експериментирам на локал хост, но имам малък проблем да създам база данни. Ако някой може да помогне,ще съм благодарен.
 
От: Проблем с браузърите.

Не даваш никакви детайли, а повечето ни мързи насила да си натрапваме евентуалната помощ.
Примерно как направи локалхоста - с wamp или с xampp, и прочие.
 
От: Проблем с браузърите.

Аз вече го направих. С xampp не можех да създам база данни, но намерих една празна и я използвах. Иначе мерси, че поне обърна внимание :)
 

Горе