Проблем с ибей

Silver320

Member
Здравейте от 2014 година имам профил в ибей с извършени продажби над 300 долара плюс 100% положителен фиидбек. Проблема е че не мога да си увеличя лимита от 10 артикула и 500 долара. Като дам за увеличаване на лимита ми дава една единствена опция. Да се обадя по телефона на техния оператор. Искам да попитам това ли е в момента единствената опция и колко се таксува такъв вид телефонен разговор?
 
Не, това не е единствената „опция“ към момента, а единствената опция от някъде 15-тина година. Само и единствено звънене.

Колко се таксува – според тарифата на мобилния ти оператор за разговори с US. Проверяваш си плана (на договор или предплатен), гледаш колко charge-ва ТВОЯ оператор с и така разбираш колко ще е на минута. Имай на предвид, че гарантирано ще е мин. 10-15 мин. в началото, иначе може да отнеме още повече време (30-60) в зависимост дали имат/нямат „high volume calls“.

Веднъж на всеки 30 дни ОТ предходното увеличение се има право на „manual phone increase“. Обикновено се звъни, когато е минат НАД 50% от текущият monthly allowance, т.е. 50% от item qty/volume да е „SOLD“, а не просто „Listed“. И да не е станало 1-во число на месеца. Ако звъниш след 25-то число, могат да откажат и да кажат „До дни идва 1-ви, ще ти се reset-не, споко“.

30-те дни са 30 дни (43200 минути). Не по-рано, записва се и се логва всичко. Пробваш ли по-рано, шанс за директен отказ (+ отказът се логва в профилът ти стил „Тоя звъня преди 30-то число за increase, отказахме му.“).

Колкото по-бързо си изчерпваш месечния лимит и е в SOLD (над 50%, дори 75%+), толкова по-висок шанс за по-високо месечно увеличение (но пак зависи на какъв rep ще се попадне, настроение и т.н.). Бонус:

upload_2017-5-9_0-42-19.png
 
Добре де, на мен автоматично ми вдигнаха лимита след поредната продажба. Нито съм звънял, нито нищо. Получих съобщение в профила и беше актуализиран лимита.
 
Ти имаш активен seller profile, той неактивен (или активен buyer profile с безсмислени buying feedbacks, а не смислени as a seller feedbacks + activity) и за 3г. е направил колосалното количество от $300 sales volume, какво очакваш? Ест., че ти ще имаш system increase, а той ще трябва да звъни.
 
Доколкото си спомням след всяка продажба на приблизително 20 дни след нея ми променяха лимита автоматично. Сега не се занимавам с Ибей и лимита съответно не се променя. Потребителя по-горе доколкото разбирам е извършвал някакви продажби! Ако скоро не е имал продажба нормално лимита да му е замразен. Ако скоро извърши сделка би трябвало автоматично да му се покачи, след известно време.
 
Ти имаш активен seller profile, той неактивен (или активен buyer profile с безсмислени buying feedbacks, а не смислени as a seller feedbacks + activity) и за 3г. е направил колосалното количество от $300 sales volume, какво очакваш? Ест., че ти ще имаш system increase, а той ще трябва да звъни.
Разбрах, разбрах! Просто не знаех и за опцията през телефона, а само че на определени продажби автоматично се вдига!
 

Горе