Проблем с лаптоп Dell

Dreamcometrue

New Member
Здравейте наскоро си взех лаптоп Dell inspiron SRS Pemium Sound. До сега съм нямал проблеми с него но наскоро започна да ме ядосва когато го пусна започва да пиука и екрана не реагира, понякога от първия път се включва а днес го рестартирах поне 25 пъти докато светне екрана та какъв може да проблема от видео картата ли ? някой имал ли е такъв лаптоп или някой да даде мнение.... че скоро мисля да му шибна един преинстал и да му сложа някой свястна антивирусна(дайте някой предложение за хубава антивирусна) понеже скоро ще почвам да правя сайт.
 
От: Проблем с лаптоп Dell

По пиукането може да разбереш какъв е проблема, но най-добре го води на ремонт.
 
От: Проблем с лаптоп Dell

тези дни ще го заведа все пак исках да знам предварително а и малко информация няма да ми е излишна :) . но има и друг проблем за който съм си виновен само аз понеже си го взех от продавалник и пишеше че има гаранционна карта но така и нямаше вътре а него отворих в еконта...
 
От: Проблем с лаптоп Dell

А защо като видя, че няма гаранционна карта, не се обади на продавачът? В този случай сам си си виновен :)
 
От: Проблем с лаптоп Dell

100% проблема е хардуерен , а относно гаранцията ти е необходим и документ за закупуване (ф-ра или касов бон) . Та ако продавача е благослконен да ти предостави и двете (ама надали за съжаление)
 
От: Проблем с лаптоп Dell

кажи за ква цена го зе
щот много се п
раят на майстори и търсят цена, като си мислят, че ще се оправят
 

Горе