Проблем с нов домейн

От: Проблем с нов домейн

Значи би трябвало да е налазен. Ти как проверяваш за индексирани страници?
 
От: Проблем с нов домейн

Брей, да се чуди човек. Пускай още линкове. Tumblr, buzznet и тубата...Тези при мен бързо излизат. В buzznet има опция за публикуване на снимки, качи една, отдолу напиши описание и сложи един-два линка. За тубата направи с пикаса един слайд с хубави снимки (понеже ти трябва нещо за минути). В тумблр знаеш как става. На първо четене това ми хрумва.
 
От: Проблем с нов домейн

И да допълня, не се взирай чак толкова, написал си, че домейна е от 13 март, на 5 дена е. Според мен няма място за тревоги, нужно му е време.
 
От: Проблем с нов домейн

Открих още нещо странно в Webmaster Tools - http://prikachi.com/images.php?images/784/6014784o.png

Разбрах, че сайтът е обходен още на 13 март (когато е създаден), и всеки следващ ден съответно, но страниците в индекса са си 0. Да не е бил изключен от индекса тоя домейн преди и ако е така има ли някакъв начин да разбера?
 
От: Проблем с нов домейн

Защо изведнъж почервеня така julian.dimitrov?
 
От: Проблем с нов домейн

Защо изведнъж почервеня така julian.dimitrov?
Първа причина
Втора причина
Да излезеш с името си в Мрежата е таралеж в гащите. Особено когато не си с уникално име.
Варианта, да се окаже, че имаш "сестра к*рва", е повече от голям!
 
От: Проблем с нов домейн

Пуснах преди седмица молба за преразглеждане, ето какво ми върнаха от google:

Молба за преразглеждане на sait.com/: Ръчното действие срещу спам бе анулирано

Уважаеми собственико или уеб администраторе на sait.com/,
Получихме молба от собственик на сайт за преразглеждане на sait.com/ за спазване на указанията на Google за уеб администратори.
По-рано екипът ни за борба с нежеланото съдържание в мрежата предприе ръчно действие спрямо сайта Ви, защото смятахме, че нарушава нашите указания за качество. След като разгледахме молбата Ви за преразглеждане, анулирахме това ръчно действие. Може да отнеме известно време, преди системите ни за индексиране и класиране да бъдат актуализирани, така че да отразяват новото състояние на сайта Ви.
Разбира се, възможно е да има други проблеми със сайта Ви, които да се отразяват на класирането му, без да е имало ръчно действие от страна на екипа ни за борба с нежеланото съдържание в мрежата. Компютрите на Google определят реда на резултатите от търсенето с нас чрез поредица от формули, известни като алгоритми. Правим стотици промени в алгоритмите си за търсене всяка година и използваме над 200 различни критерия при класирането на страниците. Тъй като алгоритмите ни и мрежата (включително Вашият сайт) се променят, може да настъпят известни колебания в класирането, докато правим актуализации, за да предоставим най-добрите резултати на потребителите си. Ако сайтът Ви продължи да има проблеми в нашите резултати от търсенето, моля, вижте тази статия за помощ при диагностицирането на проблема.
Благодарим Ви, че ни помагате да поддържаме качеството на резултатите от търсенето с нас.
Поздрави,
Екипът на Google за качество на търсенето

Ето какъв бил проблемът :)
 
Последно редактирано от модератор:
От: Проблем с нов домейн

Виждам, че една страница ти е индексирана вече.
 
От: Проблем с нов домейн

Ако искаш да ускориш процеса има няколко начина. Няма да давам подробности секи да си потърси и почете, но примерно имаш вариант да му дадеш на чичко google XML (ръчно), да му кажеш да мине (пак ръчно) и такива работи... Щом ти се бърза давай :)
 

Горе