Проблем с някакво детенце.

От: Проблем с някакво детенце.

Що да не се сетига? Нека и те да зарегистрират малко дейност :)

Спокойно, връзките са хванати (типично по български).

Не става въпрос за съдене в случая, по мое предложение данните бяха предадени на мой познат в ГДБОП

Надменното поведение на админите може да им изиграе лоша шега за в бъдеще. Вместо да са благодарни, че им е показана дупка в системата, без негативни последици, те се държат като ощипани госпожички. Следващото "детенце" може да не е толкова добронамерено.
 
От: Проблем с някакво детенце.

Що да не се сетига? Нека и те да зарегистрират малко дейност :)
Имат достатъчно място за изява. Смятам.

Почти никой не се замисля за психо нещата.
Едно добронамерено дете - за добронамерено сме наясно, за дете не сме, когато се е опитало да помогне, при среща с "органите", най-вероятно ще престане да е добронамерено - ще се озлоби.
Това "дете" демонстрира знания и самочувствие - има ги и двете. За да "не пакости" занапред публично, или трябва да се пречупи, или да се прикрие. В случая залагам на второто! И ще имаме един нов престъпник, озлобен при това.
Колко хорски съдби са поемали съвсем друг път на развитие заради неправилни и идиотски постъпки към тях в даден момент от живота им? Никак не са малко! Сигурен съм!
Тежкареенето не вреди само на тежкареещия. За съжаление...

Един истински админ не признава, че е хакнат освен ако не е очеизвадно. Истинският админ дебне и запушва всякакви дупки. Всеки опит за хак води до по-дълбоко проучване на причината и запушване на дупките. В случая "хакерът" просто е искал да помогне като е демонстрирал, че може без проблем да получи достъп до данните ти. Ако гафът не е у теб, то е в хостинга, т.е. трябва да го смениш. Когато червената лампичка свети един разумен човек търси проблема и се опитва да го отстрани. Глупавият просто слага лепенка на лампичката за да не я вижда, че свети. Как може сериозен администратор да бъде хакват от "детенце" и как не го е срам да си го признава?

You must spread some Reputation around before giving it to Unwise again. :(

Има една стара аксиома, че когато ти го вкарват, не е хубаво да мърдаш. По много причини!
 
Последно редактирано:

Горе