Проблем с опенкарт 2.3.0.2 Product.php

Ivankalo

New Member
Здравейте, приятели проблема е следния искам да променя минималното количество само в product.php само за визия от 0.50 на 1. Но искам всеки един мой продукт да може да се продава и на 0.50, 0.60 и тн. просто искам да
пише в текст бокса 1 вместо 0.50 някой да помогне.
https://imgur.com/H5IumY1
 
Здравей, приятелю.

Стойността за количество/брой на продукти би трябвало да бъде цяло число. OpenCart не прави изключение от правилото. Това ме води на мисълта, че ползваш някаква странна модификация/модул ? Ако е така, би трябвало да направиш промяната в самата модификация.
 
Просто метрите ги остави като опция. 1бр + поле /опция/ за дължината. Също може да скриеш полето за количество, като го направиш невидимо.
 
И двамата сте прави но аз искам да го направя така през product.php
единя варянт е да изтрия тази лента
'minimum' => $query->row['minimum'],
ама ми прави грешка
 
Здравей. Първо в транскрипцията има грешка. Правилно е да се каже "Колко метри" или "Каква дължина желаете (в метри)"

За функционалността - интерес казус. Няма да можеш да преправиш така лесно нещата. По-скоро ти трябва нещо като този модул. Може би трябва да обърнеш малко логиката особено ако имаш и други продукти. Според мен трябва продукта и цената да е за 1 м2, а клиента да посочва колко метра желае. Сантиметрите ако са толкова важни, помисли как можеш да ги представиш пак в тази формула като базис ти е цената за X см по бр. на продуктите. Недей да променяш логиката на OC ще имаш проблеми.
 

Горе